Arama sonuçları: *

1. xxxZAURxxx

Yardım Format Atamıyorum :(

Ssd dolu mu? Ben linux kullandığımdan sonra böyle diski görmüyordu. Mecbur kalıp diski başka bilgisayarda formatlıyordum bom boş oluyordu sonra görünüyordu disk windows yazmak için. Aklıma başka şey gelmedi.
  2. xxxZAURxxx

Ekran kartını bu şekilde kullanması normal mi ?

valla neredeyse 2 yıl oldu bu siteden indirdiğim custom win 10 kullanıyorum. Hala ilk günkü gibi performanslı ve boşta 1 gb ram kullanımı. İşlemciyi boşta yoran arkaplan işlemleri yok. Ekran kartım zaten yok Onboard olarak oynarım. Factorio Akıyor mesela. Mis gibi işletim sistemi...
  3. xxxZAURxxx

Sim Racing le Uğraşan Ya Da Oynayan Var Mı?

Valla pist yarışı değilde. Dirt Rally oynuyordum delicesine. Efsane sarıyor bildiğin engebelli yollar, balçıkta drift keyfi, karda kaymamak için uğraşmak, Hemde şoför koltuğundan aşırı zevkli. Dirt rally 2 çıktı oynayalım bakalım dedim. 2 tur attım oyunu sildim çok kötü bence. Yeni...
  4. xxxZAURxxx

Yardım Format Atamıyorum :(

Bios ayarlarında işletim sistemi yazma koruması ayarı olmalı boot secure gibi onu deaktif yap.
  5. xxxZAURxxx

Sistem kullanımı normal değil onu bilesin. Sen Custom sistem yaz. Microsoftun sitesinde paylaştığı orijinal windows kimsenin işine yaramiyacak çöplüklerle doldurulmuş bir sistem.
  6. xxxZAURxxx

Mining virüsü bulaşmış olmalı. sistem boştaysa 5gb ekran kartı 12gb Ram 16%cpu kullanımı olmamalı. orijinal windows ise 3-4% cpu 4.6gb Ram en fazla 300mb ekran kartı kullanmalı o da video izlersen felan olur zannimce. Custom Windows 10 - 22h2 kullan. Tüm sistemin gereksiz ıvırzıvırların...
  7. xxxZAURxxx

Sonbahar aylarında bile böyle terliyorum neden acaba

Sanki bişeyler yapmışsın aklıma şey geliyoda... Anime erkeklere mi baktın yine? :D
  8. xxxZAURxxx

Arkadaşım bir soru soruyor kendisi yanımda cevap bekliyor

Karşımdakine tecavüz ederek bir elimde yemeğimi yerdim. ee sonuçta 1 güne ölücez hayatın son anlarını keyifle yaşayalım.
  9. xxxZAURxxx

CS2 30 bin dolar kaybettim

Dust haritasında Sniper saklanan kapının yanında 30 bin dolar buldum arkadaşlar. Her kim kaybetmişse artık çok geç. Disko haritasında karılara harcıyorum.
  10. xxxZAURxxx

İş yerinde iftiraya uğradım

Genelde bir kere ismin kötüye çıktıysa seni her zaman öyle hatırlarlar. Ne söylediler bilemiyorum ama çok kötü bir şey söyledilerse eğer işte çalışsan bile onu söyleyen elemanları adam yerine koyma. Yani ipleme söz söylediklerinde duymamazlıktan gel. Sen benim çükümden bile aşağısın...
  11. xxxZAURxxx

Atılma sebebiyse senin dedikodunu yapanları neden işden atmıyorlar?
  12. xxxZAURxxx

Öyleyse sende başla senin dedikodunu yapanlar hakkında konuş. Olmadık şeyler söyle yani. Misal geçenlerde ikisini kapı arkasında sevişirken gördük falan at bişeyler :D
  13. xxxZAURxxx

İş yerinde kimseyle şaka yapılmaz arkadaşlar. İyice cıvıtıyorlar
  14. xxxZAURxxx

Dinden çok dinsizliğin Tebliğ edildiği oksimoron bir dönem.

Kim demiş dinsizliği tebliğ ediyor forum ahalisi? Eskiden fazlaca tanrı vardı, insan yaratıldıktan sonra tanrılar insanların enerjileriyle beslenmeyi amaçladılar. Ve olay orda koptu. Şeytan cinsellikten ve sarhoşluktan Bilimden, ilimden, zevk alandı. Bildiğimiz Tanrıda azaptan, ızdıraptan...
  15. xxxZAURxxx

Çözüldü✓ Hala Sağlam Lisans Mı?

Özel verilerim için Linux kullanırım daha güvenlidir. Oyun oynamak crack felan istersem windowsa geçerim. Virüs bile bulaşsa direk format atarım hiç uğraşmam :) Tabi 2 ssd kullanmanın avantajları Ve her işlerim sisteminin iyi yönlerini kullanmakta özgürüz değil mi? :) Edit- Sağlamlisans...
  16. xxxZAURxxx

Depresyonda mıyım..?

Sana özel bitane Azərbaycanlı kardeşinden müzik hediye ediyorum.
  17. xxxZAURxxx

Dünya nüfusunun azaltılması Planı

8 Milyar nüfusun hergün dünyanın içine mıçtığını düşünürsek bende olsam yapardım. Aga bu kadar B*ku dünya sabırla kaldırıyorsa yine iyi yırtıyoruz. Başka dünya olsa direk güneşe yaklaşıp bizi cayır-cayır yakardı.
  18. xxxZAURxxx

Yeni Konuştuğum Kıza Ne Demeliyim?

Yaz ki, 3 evim 5 arabam var. Paranın kokusunu alırsa driftle U dönüşü yapar :D Gerçi kesenin ağzını bol açman lazım kafaya taktıysan.
  19. xxxZAURxxx

Sevgiliyle uzaktan h***** izlemek normal mi

Anime zornosu mu izliyonuz? Pis sapıklar sizi terbiyesizler, canlı kanlı çıplak adamların webcam siteleri durup dururken anime mi izlenilir? Adam akıllı bişeyler izleyin
  20. xxxZAURxxx

Sultan papağanının cinsiyeti nedir ?

Peki eşcinsel olsa nasıl anlarız?
Geri