İş yerinde iftiraya uğradım

İş yerininde dava açaçam zaten avukatla konuştum
Ozaman ztn sıkıntı. İşinden olursun. Şimdi işten kovulursam üstüne birde işten kovduğu için dava açarım dersen senin ömrün mahkemeye gitgel ile geçer. Yarın bir gün başka işe girecekken geçmişinde ki bu olaylar yine Günyüzüne çıkar. Eski iş yerini ararlarsa vs. Tabi peşinden gitmek sana kalmış. Trde olmasak kesinlikle git hakkını ara

Ozaman ztn sıkıntı. İşinden olursun. Şimdi işten kovulursam üstüne birde işten kovduğu için dava açarım dersen senin ömrün mahkemeye gitgel ile geçer. Yarın bir gün başka işe girecekken geçmişinde ki bu olaylar yine Günyüzüne çıkar. Eski iş yerini ararlarsa vs. Tabi peşinden gitmek sana kalmış. Trde olmasak kesinlikle git hakkını ara
Avukata verdim zaten gerekeni yapacak

bu tarz konularda hakkın aramasında yanayım. ya da en basiti hiç uğraşmak istemiyosan da istifayı basıcasın böyle bi olay yaşadığın bi yerde kalmak da mental sağlığını bozar

Biri şaka yapmış kakası çıkmış.
Avukata bir şey sorarsan, ya da yanında yanlış bir şey söylersen, sana babana bile dava açtırır. Adamın kazancı oradan. Paran bitene kadar da sürekli itirazda bulunur. Sonunda da hiç bir şey çıkmaz.

Sarılın, öpüşün, barışın. Huzursuzluk çıkarma. Böyle şeyeler hep olur zaten. Alışmalısın.

İş yerinde kimseyle şaka yapılmaz arkadaşlar. İyice cıvıtıyorlar

Biri şaka yapmış kakası çıkmış.
Avukata bir şey sorarsan, ya da yanında yanlış bir şey söylersen, sana babana bile dava açtırır. Adamın kazancı oradan. Paran bitene kadar da sürekli itirazda bulunur. Sonunda da hiç bir şey çıkmaz.

Sarılın, öpüşün, barışın. Huzursuzluk çıkarma. Böyle şeyeler hep olur zaten. Alışmalısın.
15-20 gündür dedikodular var yöneticilerim beni azarlıyor bu yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş yerinde kimseyle şaka yapılmaz arkadaşlar. İyice cıvıtıyorlar
İş yeri değil dedikodu yuvası oldu

15-20 gündür dedikodular var yöneticilerim beni azarlıyor bu yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İş yeri değil dedikodu yuvası oldu
Öyleyse sende başla senin dedikodunu yapanlar hakkında konuş. Olmadık şeyler söyle yani.
Misal geçenlerde ikisini kapı arkasında sevişirken gördük falan at bişeyler :D

Geri