Arama sonuçları: *

1. LegendaryCrazy

Yeni toplayacağım sistem hakkında öneri?

Valla hocam dürüst olayım, tüm yazıyı okumadım, ddr5 ikinci el fiyatlarını da bilmiyorum zaten onlarda şişirmiştir sendr şişirilmiş fiyatlarla koyarsan alan olmaz. Para mars gelmez ama bütçe söylersen dizeriz. O da olmadı artık az çok anlıyorsun beyaz yerine siyah parçaları al diz. Kasayı Lian...
  2. LegendaryCrazy

Yeni toplayacağım sistem hakkında öneri?

XT Pro Ultra. Yes. Beyazı niye sevmedin? Kasaya 5 dolar veririm. 😂
  3. LegendaryCrazy

Pny markasını övüyordunuz aldık

😂 Taklit olduğunu duymak güzel, ama ben kim olduğunu bilmiyorum insta ile pek aram yok. 1764767969 Kart güzel knk Ultra W OC dimi bende 2 tane var. Memnunum birileri tepe model diyorda, değil fakat sıcaklıkları iyi bende oyunlarda en fazla 65 gördüm (hatta görmedim, 62 fln oluyor). Asus ile...
  4. LegendaryCrazy

Valla bende iyi diyorum ama sadece o tepe seviyesine, sıcaklık değerleri iyi duruyor ama açıkçası aklı olan bir çoğunun sponsorlu olduğunu anlamıştır. Zaten 40k da ondan daha iyisi olmayabilir, hatta 38'e fln sattılar. 55k Gaming Trio ile kıyaslamak saçmalık olur.
  5. LegendaryCrazy

Bu arada o üst kısım sadece görsel diye biliyorum, kapasitör herhalde onlar direk etkisi var mı? Tam olarak ne etkisi olur?
  6. LegendaryCrazy

%50 ne yav, 1000 dolar mı? 5 papele ne dersin dostum
  7. LegendaryCrazy

Çözüldü✓ RTX 5070/5070Ti/5080 HOF FAN CURVE problemi

Doğru, Galaxnbirebir değişim ile reklam yapıyordu, deneyin merak ettim😂
  8. LegendaryCrazy

Samsung 990 Pro Heatsink 2TB hata

Hım yeni aldınız sanırım? Geçtiğimiz son 2 gün uygulamasına ve SSD'ye update geldi, bende sorun olmadı ama son iki gündür PC'yi pek kullanma şansım olmadı. Bir update kontrol edin, belki yapmadığınız için oluyordur veya belki yardımcı olur, yaptıysanız ise demek ki driver sorunu yaşayacağız😂
  9. LegendaryCrazy

PSU iyimiş, bu benim dediğim sokete kabloyu ittirmek veya psuda kabloları değiştirmek işe yaramazsa, şansızmışsınız kusurlı ürün olabilir, en azından ben başka bir şey bilmiyorum. Sıfır kartı aç demek saçma olur, üstüne lehimle de diyemem😂 zaten prosu değilim. En temizi iade ve bir daha sipariş...
  10. LegendaryCrazy

Öneri ⭐⭐⭐1.5 Milyon Bütçe İle Otomatik Vites Araba Önerisi 2. El ⭐⭐⭐

Renault Megane 4, kullanıma bağlı, partikül filtresi hariç bir sorunu yok(sanırım).
  11. LegendaryCrazy

Galax 1-Click OC 5080 mi, yoksa Palit Gamingpro 5080 v2 mi?

Palit kartı v1 yazayım derken v2 yazdıysan, VC yok. İsminde V1/ S gibi takası olan kartlarda vapor chamber yok, Gainward Palit aynı marka. Palit ayrıca Galax'nda sahibi ama Galax özel soğutma kullanıyor. Normal kartlarda var Pheonix veya Gaming Pro (başka ek yok)
  12. LegendaryCrazy

GALAX GeForce RTX 5070 Ti 42300 tl 9 taksit

Galax ve 5070 ti için normal fiyat, daha önce görmediğimiz yeni bir fiyat olduğunu düşünmüyorum ama tabi vadesiz taksit avantajı artıysa iyi bir şey.
  13. LegendaryCrazy

Ya fan kontrolcüsü bozuk/kablosu tam takılı değil ya da psu yeterli beslemiyor olabilir. Psunu bilmiyorum ama birkaç ay önce yine az çok benzer sorunu olan arkadaş vardı onun kart da galax idi belki onla aynıdır: Modele tam bakmadım ama kartın yanları açıksa orda rgb ve fan kontrolü için pwm...
  14. LegendaryCrazy

Zotac GeForce RTX 5080 Gaming AMP Extreme Infinity alınır mı?

Kasa üreticisinin her dediği her zaman olmuyor bir mezura ile ölçersen daha iyi olur, gpu bracketinin tırnakları gibi bir şey var, anakartın solundan arkaya giriyor. Oradan ölçebilirsin. (ekran kartının gümüş kısmı, dp/hdmi girişleri olan yer) O demir kısmı söküp kullananda var😂
  15. LegendaryCrazy

Doğru, uzunluğu unuttum. MSI kalınlık yerine uzunluğa daha çok önem verdi.
  16. LegendaryCrazy

Kumar oynuyor muyuz? 🤣 Onu demek istedim🤣
  17. LegendaryCrazy

Valla hocam, bu kart senenin başında beri bekliyor ve bana da göz kırpıyordu şu ana kadar alınmadıysa, daha da satılmaz diye düşüyorum ama tabi garanti veremem. İndirim konusuns gelince valla 2 haftada bir, ayda bir hatta bazen indirimsiz geçtiği hafta olmuyor, geçtiğimiz 3 ay boyunca böyleydi...
  18. LegendaryCrazy

Vatan indirim yapınca %15 69k gibi bir şeye düşüyordu. Infinity AMP, Zotac'ın tepe modeli (ultra yazan sadece biraz OC hali) dolayısıyla soğutması genele göre çok iyi fakat nedense fan sesi ve soğutması Gaming Trio ile aynı değer gösteriyor. Hatta biraz daha sesliydi yanlış değilsem. Sıcaklıkta...
Geri