Pny markasını övüyordunuz aldık

5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş

5070 pny marka ekran kartı arkasındaki bütün lehimler bir birine girmiş yamuk yumuk ve bir birine temaslı bu foruma girdim hekes övüyordu kartı aman şöyle iyi böyle iyi eski köklü marka buyrun daha lehim işini beceremiyorlar statik poşeti açmadan çektim telefon kamerada çok iyi degil ama bir çoğu bir birine degıyor ve kendı yerlerinde degıl yada sac teli kadar lehim tutmuş
16633.webp

Bahsetdiğiniz kısım burası değil mi?

begenmediysen üstad iade ile uğraşma bakırköy ray sokakta dükkanımız var konsol oyun buyur bekleriz fatura tutarının %50 sine nakit alım fırsatı ile alabiliriz cihazı sevgiler saygılar nezaket bizden dostlar
%50 ne yav, 1000 dolar mı? 5 papele ne dersin dostum

Bunun marka ile doğrudan alakası yok. Dizgi işlemleri fason yaptırılıyor genelde. Ancak yine de kalite kontrolden geçmemeliydi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
PNY markası nedir ne değildir bilmiyorum ama bu kadar olmamalı. Devre direkt kısa devre olmuş olarak lehimli. Üretim hatası büyük ihtimal.

Bunda fabrikasyon hata vardır ben bunu pcye takıp denemem bile bu nasıl ekran kartı

Bu arada o üst kısım sadece görsel diye biliyorum, kapasitör herhalde onlar direk etkisi var mı?

Tam olarak ne etkisi olur?

Marka her ne kadar iyi olursa olsun sorunsuz olma imkanı yok sonuçta bunu insan değil makine yapıyor hata çıkarsa değişim iste

begenmediysen üstad iade ile uğraşma bakırköy ray sokakta dükkanımız var konsol oyun buyur bekleriz fatura tutarının %50 sine nakit alım fırsatı ile alabiliriz cihazı sevgiler saygılar nezaket bizden dostlar
aynen kardeşim nazik nazik geçiriyoruz diyorsun yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde adam niye iade ile uğraşmasın sana satıp kazıklansın sen niye kar edesin

Valla bende iyi diyorum ama sadece o tepe seviyesine, sıcaklık değerleri iyi duruyor ama açıkçası aklı olan bir çoğunun sponsorlu olduğunu anlamıştır. Zaten 40k da ondan daha iyisi olmayabilir, hatta 38'e fln sattılar. 55k Gaming Trio ile kıyaslamak saçmalık olur.

Ben Galax yahut Palit 5080 alacaktım. Şimdi korkuttun beni dostum :D Cidden "Marka" olmayan markaların ürünlerini almak saçma mı acaba? Ama marka olunca da arada 15k fiyat farkı oluyor. Sorun orada işte.

aynen kardeşim nazik nazik geçiriyoruz diyorsun yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde adam niye iade ile uğraşmasın sana satıp kazıklansın sen niye kar edesin
hocam sen yanlış anladın :D taklit yaptım ben tabi ki iade etsin

Üretim hatası ile ilk kez karşılaşmak böyle bisey herhalde. Bu kadar korkunuzu hic anlamıyorum. Pakedi dahi açmamış 😄😄 istersen 10 -12 gün kullan sonra iade et ya da değişim iste.
Aynı kart dün geldi lehimler sıralı şekilde.

Abdullah ı da etiketleyip dava falan acın isterseniz 🤣🤣 forum o kadar övmüş baksana üretim hatasından dolayı neredeyse dolandırılacaktınızzzz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri