Arama sonuçları: *

1. salatalık turşusu

Assassin`s Creed Valhalla hangi sürüm alınmalı?

AC Valhalla Complete Edition'ın içinde şu ana kadar çıkmış bütün dlc içerikleri var onun dışında zırh, silah gibi eşyalar falan da var eğer dlc almak ilgini çekmiyorsa standart alabilirsin ama sadece oyun almış olursun ve oyun için çıkmış dlc içeriklerinden mahrum kalırsın ve oyundan da o kadar...
  2. salatalık turşusu

1000-1500 tl bütçeli

Arkadaşlar iyi akşamlar merhaba, 1000-1500 civarı kulaküstü kulaklık arıyorum. Mikrofonu, konforu ve ses kalitesi verdiğim para göz önünde olduğunda inanılmaz iyi olacak değil biliyorum ancak lütfen 2, 2 buçuk fiyat bandında kulaklıklar önermeyin. Şimdiden teşekkür ediyorum.
  3. salatalık turşusu

GTA 5 SCUBA DİVİNG NASIL YAPILIR

Oyunda denizaltı var ona binip çıktıktan sonra kullandığın karakter deniz giysisi giymiş oluyor böylelikle istediğin kadar denizin altında gezebilirsin.
  4. salatalık turşusu

Ac Odyssey mi Ac Valhalla mı ?

Odyssey ve valhalla hikaye olarak bağlantılı oyunlar direk valhalla'yı oynarsan hikayeyi anlamazsın ama hikaye'yi çok umursamıyosan istediğini al.
  5. salatalık turşusu

Steam sepetim nasıl başka önerisi olan

Tahmin etmiştim daha ucuz olduğunu çünkü serinin diğer oyunlarına sahipsen paket indirimi yapıyo steam ve daha ucuza alabiliyorsun.
  6. salatalık turşusu

Peki şuan metro saga bundle kaç lira gözüküyor sizde
  7. salatalık turşusu

Metro last light'ı sepetinize eklemişsiniz diğer metro oyunları yoksa metro saga bundle alırsanız bütün seriye uygun fiyata sahip olursunuz. Birde lego oyunlarını dlc'leri ile birlikte almanız daha iyi olabilir 1698689073 Evet yeterlidir tek bir oyun halinde bütün oyunlar var.
  8. salatalık turşusu

Merhaba sepetinize walking dead eklemişsiniz. Fakat Walking dead definitive series oyununda zaten bütün walking dead oyunları dlcleriyle beraber var daha pahalı bir fiyata walking dead starter pack almanıza gerek yok.
  9. salatalık turşusu

15-17k arası laptop önerisi

Arkadaşlar kuzenim bilgisayar alacak da fiyat performans 15-17k civarı laptop arıyoruz. Çok yüksek bir fiyat aralığı değil biliyorum ama önerinize bağlı olarak 18 19k'ları da düşünebiliriz. Yine de bu fiyat aralığında da önerebilirseniz çok mutlu oluruz. Teşekkürler.
  10. salatalık turşusu

Yardım 4-6k arası telefon önerisi

Teşekkür ederim.
  11. salatalık turşusu

Yardım 4-6k arası telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba, anneme bir telefon alacağım. Bütçe 4-6 bin aralığında. 6'yı biraz aşacak güzel bir model önerebilirseniz ona da açığım. Şarjının kuvveti, telefon hafızası önemli. Teşekkür ediyorum.
  12. salatalık turşusu

❌İndirim Bitti! Re7 Gold & Village Gold Surumu 150 Tl!

Zamanında resident evil 7 gold edition almıştım ben,şimdi re 7 olmasına rağmen 150 liraya paketi alabilirmiyim.
  13. salatalık turşusu

God of War serisi emilatör önerisi

Bence en güzeli rpcs3 diğer emulatörlerde oyun bozulabiliyor ve rpcs3 daha stabil bir performans veriyor.
  14. salatalık turşusu

God of War serisi emilatör önerisi

Rpcs3 emülatör kullanabilirsin ps3 oyunlarını oynamanı sağlayan bir emülatör.
  15. salatalık turşusu

NAYS BORÇLANMA GELDİ!!!

Vurdu gol oldu.
  16. salatalık turşusu

Valhalla da ne görevi yapacağım, gezip duruyorum.

Önemli değil kardeşim.
  17. salatalık turşusu

Haritada miğfer logolu simgeler onlar.Sen randvi diye bi karakter var ondan görev aldınmı.Almamışsan o yüzden görev olmayabilir. 1671222022 Sen niflheim'a hiç bulaşma oyunu bitirdikten sonra gir ona.
  18. salatalık turşusu

Ravensthorpe'un levelini yükseltmen gerekiyor,haritadaki zealotları öldürmen lazım.Niflheim forgotten saga adındaki içeriğe ait bir görev yeri.Asgard'da oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra gitmen gereken bir yer.Haritayı keşfede keşfede oynarsan ve zealotları öldürüp yerleşkenin seviyesini...
  19. salatalık turşusu

Rtx 2060 ne kadar iader eder

O oyun bi acayipti ya ben de izledim, yine de her oyun için geçerli değil bu.
  20. salatalık turşusu

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Kanka sen 5 yaşında mı başladın okula. 14 15 de ortaokul bitiyor zaten.
Top Bottom