Neler Yeni

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

TahaCel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,554
İsim
Taha yücel
Denedim geçen sene farkli farkli markalardan içmeye değer bir şeyi yok ama puf içiyorum o sayilir mi bilmiyorum.
Puf içilir ama.hiç olmasa tadı güzel

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
inan sağlıklı veya sağlıksızı düşenecek durumda değilim şuan :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

eş dost arkadaşlar sigara için hiç kilolu arkadaşım yok
kanka onlar sigaraya para vermekten karnını doyuramıyordur boşver başlama çok zararlı

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert Kadir
İlgilendiği Kategoriler
Film,Yazılım,Araştırma,Finans
yaşım 17 başlama fikri var aklımda kilo verdiyor diyorlar denemeye değermi bilmiyorum
bence başlama başlayıp alışkanlık olduktan sonra maddi manevi her türlü sıkıntı çekersin hiç belli olmaz her insana göre değişir sen 5 yıl içtikten sonra acısını çekmeye başlarsın kimisi 15 yıl içtikten sonra acısını çekmeye başlar. Kilo ise mevzu sigaraya başlayanların çoğu (ülkemizde) günde 1 paket bittiriyor ve şuan ortalama 28 30 tl desek 30 tl den aylık hesaplayınca 900 tl para yapıyor gidip bi spor salonuna yazılsan zayıflayıp üstüne birde vücudunu fit bir hale sokup kas yaparsan hem sağlıklı olmuş olursun hemde spor yapıp vücudunu geliştirmek seni cezbeder.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
yani yaptıgımı kas için yapmıyorum kilo vermek için yaptıgım için boşa gidecek bişey yok zaten günlük 800 1000 arası kalori alıyorum kas oluşması çok zor
Kilo vermek icin sigaraya baslamak cidden cok sacma duzguncene planli spor yaparsan zaten kilo verirsin ve ayrica sigaranin metobilizmayi hizlandirdigini nereden duydun

~KİNG~

80+ Bronze
konuyu ben açtım dostum forum kurallarına uyduğu sürece istediğimi sorarım beğenmiyorsan yoluna bakıp gidersin defol konumdan merak ettiğim bir şeyi sormam seni hiç ve hiç ilgilendirmez AdanalıKongKong
İşte çoluk çocuğu topluyorlar buraya, sonra klavyeden istediği gibi artistlik yapabiliyor. Boş yapma , git oyuncakların oyna.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Az biraz sakin

80+ Bronze
İşte çoluk çocuğu topluyorlar buraya, sonra klavyeden istediği gibi artistlik yapabiliyor. Boş yapma , git oyuncakların oyna.
Çoluk çocuk dediğin adamla aranda taş çatlasa 5 yaş fark var ne zannediyon kendini? Artistlik yapmıyorum soru sordum geldin kafana göre ahkam kesiyon ne zannediyon kendini bro kime ne anlatıyon? İnsanlara soru sordum hayatlarındaki bir durum hakkında cevap veren onlarca yüzlerce insan var 13 sayfa mesaj gelmiş bir sen pürüz yaratıyorsun. Pp sen olabilirsin olmayabilirsin vücudun kadar kafanı geliştirsen nerde ne diyeceğini bilirsin burası bir forum ve insanlar yardımlaşmak sohbet etmek için kullanıyor gelip insanların konularına senin ilgini çekmediği için veya sence doğru olmadığı için ahkam kesemezsin sözünü bil adam ol.

Top Bottom