Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
14 ama 1 aydir biraktim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Depresyondaydim KDHDKSHFKSH

Her nefes aldığında öksürmek istiyorsan iç soluk borum delindi içme

fusion mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dedim ya zaten kanka bulursan pahalıya diye 2 sigara parası o
Yok malbora cift mentollu bogurtlenli ve cift mentol + karpuzlu vardi bogurtlenli aldim 78tlye

16 yaşında başladım. Çok erken diyebilirsiniz ama hayat benim hayatım. Sigara yüzünden 5-10 sene erken ölmek de benim seçimim. Günde 5-6 dal içiyorum, ilk başladığım zamanlarda da böyleydi.

Hocam bu paketten sonra birakmayi düşünüyorum nasil bırakabilirim param cok cabuk bitiyor
şimdi onu yap bunu yap demeyeceğim diyemeyeceğim çünki öyle belirli bir taktiği yöntemi yok
işte azalt diyenler vs oluyor azaltabiliyorsan azaltarak git ama sigarayı herkes öyle bırakamaz
biraz iardene kalmış bir durum bırakırsan tak diye bırakacaksın onun içinde iradenin sağlam olması lazım

şimdi onu yap bunu yap demeyeceğim diyemeyeceğim çünki öyle belirli bir taktiği yöntemi yok
işte azalt diyenler vs oluyor azaltabiliyorsan azaltarak git ama sigarayı herkes öyle bırakamaz
biraz iardene kalmış bir durum bırakırsan tak diye bırakacaksın onun içinde iradenin sağlam olması lazım
iradem sağlam değil onu sevmeyi 1.5 yıl bırakamamışım....

Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
Hocam başlamayın 4 yıldır ızdırap çekiyorum ama tatlı ızdırap (bence) ve günde 30 tl alab biri için yetmiyor ve tüm param sigaraya gidiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,518
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri