Zebellah
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 980
65'e var Malbora çift mentollü.yok türkiyede mentollü aromalı sigara yasak bulursan da pahalıya bulursun
65'e var Malbora çift mentollü.yok türkiyede mentollü aromalı sigara yasak bulursan da pahalıya bulursun
15 yasimda arkadas ortami isteSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
fusion muBuldum hocam hemde cift mentollü böğürtlenli
dedim ya zaten kanka bulursan pahalıya diye 2 sigara parası o65'e var Malbora çift mentollü.
Yok malbora cift mentollu bogurtlenli ve cift mentol + karpuzlu vardi bogurtlenli aldim 78tlyefusion mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dedim ya zaten kanka bulursan pahalıya diye 2 sigara parası o
marlboro fusiondur o zamanYok malbora cift mentollu bogurtlenli ve cift mentol + karpuzlu vardi bogurtlenli aldim 78tlye
Hocam bu paketten sonra birakmayi düşünüyorum nasil bırakabilirim param cok cabuk bitiyormarlboro fusiondur o zaman![]()
şimdi onu yap bunu yap demeyeceğim diyemeyeceğim çünki öyle belirli bir taktiği yöntemi yokHocam bu paketten sonra birakmayi düşünüyorum nasil bırakabilirim param cok cabuk bitiyor
iradem sağlam değil onu sevmeyi 1.5 yıl bırakamamışım....şimdi onu yap bunu yap demeyeceğim diyemeyeceğim çünki öyle belirli bir taktiği yöntemi yok
işte azalt diyenler vs oluyor azaltabiliyorsan azaltarak git ama sigarayı herkes öyle bırakamaz
biraz iardene kalmış bir durum bırakırsan tak diye bırakacaksın onun içinde iradenin sağlam olması lazım
sen yine de dene bi aşk başka işk başkairadem sağlam değil onu sevmeyi 1.5 yıl bırakamamışım....
Hocam başlamayın 4 yıldır ızdırap çekiyorum ama tatlı ızdırap (bence) ve günde 30 tl alab biri için yetmiyor ve tüm param sigaraya gidiyorSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz