Neler Yeni

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Yaşım 26 lise zamanı başlamıştım endüstri meslek lisesinde okuyunca ister istemez o ortam da bulunuyorsun 2020 de pandemiyle birlikte bırakmıştım 3 sene olacak bırakalı iyiki de bırakmışım 1 paket sigara 30 lira olmuş
Helal olsun knk. Hem dünya kadar para hem kendini zehirliyosun çok iyi yapmışsın.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
işte insanlar içinde sigaranın ayrı statüsü var adam pp sigara içen laz ziya adam iğreniyor öncelikele arkadaşı tebrik ediyorum kendine hakim olabildiği için ama görüyorsunuz bizim millet havalı zannediyor o yüzden bu kadar çok sigara içiyoruz
Evet katılıyorum Bursa'nın en iyi liselerinden birinde okumama rağmen 11-12lerin çoğu iciyolar tabi bunda sınav stresi de büyük etken ama içmemek daha iyi tabii ki

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sadettin Y
lisedeyken cok ezik bir tiptim lise3 e gectigimde belki insanlar tarafından farkedilirim ayagına baslamıstım. İnsanlar tarafından farkedildim Cevrem olustu ozguvenim yerine geldi ders calısma istegim hayata baglılıgım arttı iyi bir universite kazanıp spora basladım

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Çok sevdiğiniz bir yakınınızı kaybettiğiniz zaman gerçekten havalı bir şey olmadığını anlıyorsunuz . Çevremde sigara içmeyen tek kişi ben kaldım desem abartmış olmam . Kaç kişi teklif etti inanın hatırlamıyorum ,ama dedemin kanserden nasıl öldüğünü inanın çok iyi hatırlıyom . İçmeyin demekle de olmuyor haklısnız, başıma bu olay gelmese herhalde bende içerdim . (sğalık ve maddi yönden zararlarını saymaya gerek yok )

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
24 yaşındayım lise 1 de başladım okulda çok paket olunca evde içeyim okulda içip yakalanmayayım dediğim gün tam anlamıyla sigaraya başladım. Çok açık enayilik gerçekten bırakmak zor bağımlılık sinir cart curt küçük kardeşlerim her gün 30 lira ayda 1000 lira yapar hem paranıza hem sağlığınıza yazık.
Not: 1 gün içmediğim olmadı 1 gün içmediğim gün 6 ay içmedim ne çektiğimi bir ben bir Allah bir de yakın çevremdekiler bilir. Kendinize yazık etmeyin ne kızlara hava ne cart ne curt o kadar boktan bir şey ki. İçmeyin İçirmeyin kardeşim.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Havalı Olcam diye paket olmayın

~Messi Durden

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yiğit
Bunun konusuda açıldı ya diyecek hiç bişi yok 😂
Gençler şimdi hep içtiği zaman sanki abi olduklarını sanıyor ama bunun ilerisinde günde 250 tl sigaraya verdiği zaman ne kadar kendinin fıs olduğunu anlayacak içmeyin kardeşim sigara arasıra nargile için çok içmek istiyorsanız nargile için

~KİNG~

80+ Bronze
Gençler şimdi hep içtiği zaman sanki abi olduklarını sanıyor ama bunun ilerisinde günde 250 TL sigaraya verdiği zaman ne kadar kendinin fıs olduğunu anlayacak içmeyin kardeşim sigara arasıra nargile için çok içmek istiyorsanız nargile için
Yaşa girdikleri zaman çok pişman olacaklar , benim babam sigara yüzünden kalp krizi geçirdi, açık kalp ameliyatı olmak zorunda kaldı bacagindaki damarlardan aldilar kalbe yerleştirdiler... neyse hayat onların, çok iyi birseymiş gibi konusu açılıyor bide sigara muhabbetinin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Perfectshot06 dostum bu konuyu kapatirmisin kötü örnek olunuyor şu anda burda... Argo kelime yazılınca hemen uyarı yapılıyor, bu konunun 11 sayfa sürmesi bile çok saçma.

Ziona

80+ Silver
Valla bugün parlement night blue mu oyle bisi aldim cok garipti ismi bundan sonra malbora touch blue yada mentollu parlement alirim bunu begenmedim
Night blue ağır kanka, mentollülerin satışı yok.

Yaşa girdikleri zaman çok pişman olacaklar , benim babam sigara yüzünden kalp krizi geçirdi, açık kalp ameliyatı olmak zorunda kaldı bacagindaki damarlardan aldilar kalbe yerleştirdiler... neyse hayat onların, çok iyi birseymiş gibi konusu açılıyor bide sigara muhabbetinin.

@Perfectshot06 dostum bu konuyu kapatirmisin kötü örnek olunuyor şu anda burda... Argo kelime yazılınca hemen uyarı yapılıyor, bu konunun 11 sayfa sürmesi bile çok saçma.
Kötü örnek olacak bir şey yok, sokakta 5 dakika dolaşsan zaten en az sigara içen 2 kişi görürsün. o kötü örnek değilde bu mu kötü örnek. Şahsen içilmesino önermiyorum.

~KİNG~

80+ Bronze
Night blue ağır kanka, mentollülerin satışı yok.

Kötü örnek olacak bir şey yok, sokakta 5 dakika dolaşsan zaten en az sigara içen 2 kişi görürsün. o kötü örnek değilde bu mu kötü örnek. Şahsen içilmesino önermiyorum.
Gayet açık kardeşim, kötü örnek savunulacak başka bir konu bul.

Ziona

80+ Silver
Gayet açık kardeşim, kötü örnek savunulacak başka bir konu bul.
Savunduğum bir konu değil, burada kimse sigaraya kesinlikle başla vs demiyor, buradakilerin çoğu başlayıp pişman olanlar ve bırakanlardan oluşuyor. Herkes kendi pişmanlığını vb. sorunlarını da söylüyor. Burda kimse özendirmeye veya sigaraya başlatmaya çalışmıyor.

Bura.K

80+ Silver
Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
1 paket 7-8 ay gidiyor bana. O yüzden ayıptır söylemesi kaliteli içiyorum. Vakit geçirmek için içiyorum diyebilirim ya da arkadaş ortamında falan. Zaten spor yapan biri olduğum için bana pek koymuyor. 19-20 yaşlarında başladım, 23 yaşındayım toplasan 2-3 paket anca bitirmişimdir. Tavsiyem; başlamayın.
Ama 1 dal ile bağımlı olmazsınız, merak etmeyin. Tadımlık almanızı da önermiyorum ama Ergenliğiniz tavan yapmışsa tadımlık alın, kömür içmiş gibi gelir tadı. Sonra bırakırsınız direkt. Benim gibi her gün 2-3 saat düzenli koşu ve spor yapıyorsanız ve 1 paket size 6 ay yetecekse; belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,203
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom