Neler Yeni

Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,318
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
evde oturup durup dururken alkol çok sıkıcı. onu ortamında yapınca çok eğlenceli oluyor parti gece kulubu konser falan
Evime yakın çok popüler bir meyhane var. İşe girersem alkole alışmadan çıkmam diye girmedim. Pastaneye girdim bu sefer de şeker bağımlısı oldum. Not worth.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beler o kadae konu açıldı nasil biraktiginizida anlatsaniza
Babam her yılbaşı bırakıyor ben anlatayım sana 😄

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Beler o kadae konu açıldı nasil biraktiginizida anlatsaniza
ben yazın nerdeyse hiç içmiyodum okullar açıldı bi dolu ödev sabahın köründe kalmak derken artık kafa kalmadı 3-5 dakikada olsa iyi geliyor. bide arkadaşlar içiyor bende eksik kalmayım dedim tekrar başladım

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Evime yakın çok popüler bir meyhane var. İşe girersem alkole alışmadan çıkmam diye girmedim. Pastaneye girdim bu sefer de şeker bağımlısı oldum. Not worth.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babam her yılbaşı bırakıyor ben anlatayım sana 😄
şeker bağımlılığı zaten kaçınılmaz bir şey bende de deli gibi var ama şeker dışında hiçbir şey bende bağımlılık yapmıyor, daha doğrusu istesem yapar ama ben çok iradeli kullanıyorum korkumdan dolayı, sigara bağımlılığı ile uğraşılmaz sürekli git satın al babandan laf dinle falan filan mutlu olmak için haribo bana yetiyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,890
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
ben yazın nerdeyse hiç içmiyodum okullar açıldı bi dolu ödev sabahın köründe kalmak derken artık kafa kalmadı 3-5 dakikada olsa iyi geliyor. bide arkadaşlar içiyor bende eksik kalmayım dedim tekrar başladım
Gerci 1.5 yilda onu sevmeyi birakamamisim sigarayi mi birakacagim....

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
Geçen sene başladım arkadaşlarla arada içiyoruz hala ama baya azalttım artık geçen sene günde 6-7tane içtiğim oluyodu simdi Max haftada 1-2bazen o bile olmuyo ama normal sigara güzel değil meyveliler ve elektronikler iyi

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Geçen sene başladım arkadaşlarla arada içiyoruz hala ama baya azalttım artık geçen sene günde 6-7tane içtiğim oluyodu simdi Max haftada 1-2bazen o bile olmuyo ama normal sigara güzel değil meyveliler ve elektronikler iyi
zaten sigara güzel değil kanka bağımlı olduğun için içiyosun 1 senede tiryakisi olmazsın

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
kahveli ve limonlu aşşşrı iyi para olsa bida parlementin yüzüne bakmam

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
Gerci 1.5 yilda onu sevmeyi birakamamisim sigarayi mi birakacagim....
harbi bilader 1 senedir aynı kız kız beni tanımıyordur bile sadece instada ekli arkadaşlar artık sapık diye dalga geçmeye başladı

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
zaten sigara güzel değil kanka bağımlı olduğun için içiyosun 1 senede tiryakisi olmazsın
Zaten bağımlısı değilim sadece kafam estiğinde içiyorum onda da para vermiyorum artık arkadaşlardan alıyorum bazen

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
Bu konu aşırı saçma tam olarak neresi cezbedici geliyor sigaranın? sigaraya başladıktan sonra günün birinde sağlığından olduğunda başlamamış olmak için yalvarırsın.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
En sevmediğim şeydir sigara hele kokusu berbat ötesi sağlığa zaten zararı saymakla bitmez Allah'a şükür benden uzak

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
kahveli ve limonlu aşşşrı iyi para olsa bida parlementin yüzüne bakmam
Hocam böğürtlenliler çok iyi oluyo bir de muzlu elektronikler falan iyi oluyolar biz okulda elektronik kullanıyoduk tuvalette falan

Top Bottom