- Reaksiyon skoru
- 8,786
Bunu ben ilkokula giderken yapıyorlardı mahallede sizmiydiniz yoksa12 yaşında başladım çocukken arkadaşlarım ile yere atılan izmaritleri yakıp içiyorduk
Bunu ben ilkokula giderken yapıyorlardı mahallede sizmiydiniz yoksa12 yaşında başladım çocukken arkadaşlarım ile yere atılan izmaritleri yakıp içiyorduk
yasadıgım zorbalıkları yaşasan böyle konuşmazdınbaşkasının adına bu kadar utanamazdım
Artık sigara çok az içiyorum ama her gün 250 tl den oluyorum işte arkadaşlar bazı adımları atarken 1000 kere düşünün geri gidemezsiniz birdaha haberiniz olsunvalla bende aynı şekil tanıştım sigarayla
Doğulu arkadasim var kacakcilar sulalecrk onda vardir herhaldeyok türkiyede mentollü aromalı sigara yasak bulursan da pahalıya bulursun
2-3 sene önce kentin bitane cigarasını açmıştım içinde mavi bişey vardı mentol değilni ovalla bende aynı şekil tanıştım sigarayla
cidden öyle şimdi bile bırakamıyorum 30-4- yaşıma gelince ne yapıcam hiç fikrim yokArtık sigara çok az içiyorum ama her gün 250 TL den oluyorum işte arkadaşlar bazı adımları atarken 1000 kere düşünün geri gidemezsiniz birdaha haberiniz olsun
switch mi2-3 sene önce kentin bitane cigarasını açmıştım içinde mavi bişey vardı mentol değilni o
mentolde işte yasal değil onlar normalde yutrdışı2-3 sene önce kentin bitane cigarasını açmıştım içinde mavi bişey vardı mentol değilni
tek başınayken bi denersen gör bağımlılığılise 3 deyim ayda bir falan arkadaş ortamında içiyorum . bence bağımlılık yapmıyor
Hatırlamıyorum merak edip yırtıp içine bakmıştım olabilirswitch mi
14 yaşında fen lisesi yurdunda lavaboda arkadaşımın tad demesi uzerineSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
kent sevmesemde ayrı bi tat katıyor bence sırf bunun için arada tekli kent alıp içiyorummentolde işte yasal değil onlar normalde yutrdışı
çok büyük maddi zarar ben yazın çakıştım aga asagari ücrete 12 saat aylık 1.2k ya yakın sigaraya verdimHe ya parlemente 33.5 verdim sinifta çakmağımı calmislardi 10tlde cakmaga verdim