125 e 185 şöyle diyim 155 den düştümKilo ne kadar var hocam ben oversize giyiniyorum hissetmiyorum kilolu olduğunu yüzüm biraz rahatsız ediyor
125 e 185 şöyle diyim 155 den düştümKilo ne kadar var hocam ben oversize giyiniyorum hissetmiyorum kilolu olduğunu yüzüm biraz rahatsız ediyor
seni vazgeçirmek için yalan söylemeyim sigarada alkolde iyi kafa dağıttırıyor yemekten sonra içilen sigaranın tadı başka hiçbiseyde yokSigara kullanmıyorum ama alkol almaya başlayabilirim. Çok merak ediyorum aga o kafayı. Sınırdayım bildiğin.
Ben 167 65125 e 185 şöyle diyim 155 den düştüm
HayirSende mi be abi
ne içiyorsunuz hocam yeni başladıysanız winston veya night blue öneririmBen ilk sigara icmedim yuksek ihtimal ondan bağımlı oldum böğürtlenli puro icmistim cok guzeldi tadi cok hosuma gitmis 2 hafta oluyor sonra sigara denedim cok tatsiz geldi ama sabah okula giderken ve dönüşte birer dal iciyorum artik yapmazsam garip oluyorym
ilk sigarada yanık tadı gelir anca öyle yapman normalKanka başlama düşüncen varsa hiç önermem, merakımdan gittim bi paket parliament aldım 1 tane içtim çöpe attım paketi.
kanka yanık tadı değil, ağır geldi sevmedim.ne içiyorsunuz hocam yeni başladıysanız winston ve night blue öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk sigarada yanık tadı gelir anca öyle yapman normal
Valla bugün parlement night blue mu oyle bisi aldim cok garipti ismi bundan sonra malbora touch blue yada mentollu parlement alirim bunu begenmedimne içiyorsunuz hocam yeni başladıysanız winston ve night blue öneririm
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk sigarada yanık tadı gelir anca öyle yapman normal
O ilk banada oldu bogazimda igrenc tadi oldu arkadaslarima sordum bir kac tane daha ic gecer dediler bağımlı oldum ilk basta midemi bulandirmistikanka yanık tadı değil, ağır geldi sevmedim.
evet@ardaaaq Parliamenti çöpe attım diye mi kızgın yedim ben :d