05 in son ayları olunca böyle oluyor bide 1 sene erken başlamışımGarip
2 hafta önce otururken bi deniyim dedigim icinSigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
yağ yakmak için değil zaten belki vücüdüm da değişiklikleri gözümle fark ederim az çok böyle oturur belki birazProtein tozu ile yağ yakamazsınız
Başın sağ olsun pişman mısınkardeşim vefat ettikten sonra
7 yaşımda dedemden görürek tütün tabakasından sarmaya başladım süeterin altında gömleğin cebinde gezdirirdim aile ilgisizliğinden olsa gerek halen devam .Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
zor hayatlar7 yaşımda dedemden görürek tütün tabakasından sarmaya başladım süeterin altında gömleğin cebinde gezdirirdim aile ilgisizliğinden olsa gerek halen devam .
Kilo ne kadar var hocam ben oversize giyiniyorum hissetmiyorum kilolu olduğunu yüzüm biraz rahatsız ediyoryağ yakmak için değil zaten belki vücüdüm da değişiklikleri gözümle fark ederim az çok böyle oturur belki biraz
Sende mi be abi
ALLAH Rahmet Eylesin,Mekanı Cennet Olsun.kardeşim vefat ettikten sonra
3 yıldır dedemin evinden çaldığım 2013 yapim rakiyla bakışıyoruz seninle ayni dusuncedeyimSigara kullanmıyorum ama alkol almaya başlayabilirim. Çok merak ediyorum aga o kafayı. Sınırdayım bildiğin.