Sigara İçmeye Başlayan Arkadaşlar Kaç Yaşında Nasıl Başladı?

Sigara içiyor musunuz

• Evet

• Hayır

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
evde oturup durup dururken alkol çok sıkıcı. onu ortamında yapınca çok eğlenceli oluyor parti gece kulubu konser falan
Evime yakın çok popüler bir meyhane var. İşe girersem alkole alışmadan çıkmam diye girmedim. Pastaneye girdim bu sefer de şeker bağımlısı oldum. Not worth.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beler o kadae konu açıldı nasil biraktiginizida anlatsaniza
Babam her yılbaşı bırakıyor ben anlatayım sana 😄

Beler o kadae konu açıldı nasil biraktiginizida anlatsaniza
ben yazın nerdeyse hiç içmiyodum okullar açıldı bi dolu ödev sabahın köründe kalmak derken artık kafa kalmadı 3-5 dakikada olsa iyi geliyor. bide arkadaşlar içiyor bende eksik kalmayım dedim tekrar başladım

Evime yakın çok popüler bir meyhane var. İşe girersem alkole alışmadan çıkmam diye girmedim. Pastaneye girdim bu sefer de şeker bağımlısı oldum. Not worth.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Babam her yılbaşı bırakıyor ben anlatayım sana 😄
şeker bağımlılığı zaten kaçınılmaz bir şey bende de deli gibi var ama şeker dışında hiçbir şey bende bağımlılık yapmıyor, daha doğrusu istesem yapar ama ben çok iradeli kullanıyorum korkumdan dolayı, sigara bağımlılığı ile uğraşılmaz sürekli git satın al babandan laf dinle falan filan mutlu olmak için haribo bana yetiyor

ben yazın nerdeyse hiç içmiyodum okullar açıldı bi dolu ödev sabahın köründe kalmak derken artık kafa kalmadı 3-5 dakikada olsa iyi geliyor. bide arkadaşlar içiyor bende eksik kalmayım dedim tekrar başladım
Gerci 1.5 yilda onu sevmeyi birakamamisim sigarayi mi birakacagim....

Sigara içmeye kaç yaşında nasıl neden başladınız anlatır mısınız biraz
Geçen sene başladım arkadaşlarla arada içiyoruz hala ama baya azalttım artık geçen sene günde 6-7tane içtiğim oluyodu simdi Max haftada 1-2bazen o bile olmuyo ama normal sigara güzel değil meyveliler ve elektronikler iyi

Geçen sene başladım arkadaşlarla arada içiyoruz hala ama baya azalttım artık geçen sene günde 6-7tane içtiğim oluyodu simdi Max haftada 1-2bazen o bile olmuyo ama normal sigara güzel değil meyveliler ve elektronikler iyi
zaten sigara güzel değil kanka bağımlı olduğun için içiyosun 1 senede tiryakisi olmazsın

kahveli ve limonlu aşşşrı iyi para olsa bida parlementin yüzüne bakmam

Gerci 1.5 yilda onu sevmeyi birakamamisim sigarayi mi birakacagim....
harbi bilader 1 senedir aynı kız kız beni tanımıyordur bile sadece instada ekli arkadaşlar artık sapık diye dalga geçmeye başladı

zaten sigara güzel değil kanka bağımlı olduğun için içiyosun 1 senede tiryakisi olmazsın
Zaten bağımlısı değilim sadece kafam estiğinde içiyorum onda da para vermiyorum artık arkadaşlardan alıyorum bazen

Bu konu aşırı saçma tam olarak neresi cezbedici geliyor sigaranın? sigaraya başladıktan sonra günün birinde sağlığından olduğunda başlamamış olmak için yalvarırsın.

kahveli ve limonlu aşşşrı iyi para olsa bida parlementin yüzüne bakmam
Hocam böğürtlenliler çok iyi oluyo bir de muzlu elektronikler falan iyi oluyolar biz okulda elektronik kullanıyoduk tuvalette falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,476
Üyeler
185,269
Son üye
KasliTavuk
Geri