Neler Yeni

Valhalla da ne görevi yapacağım, gezip duruyorum.

TahinPekmez

80+ Silver

Asgarda gittim, nilfhelm de gittim geldim. aktif bir görev yok. haritada gezecek miyim ne yapacam? nerelerde takılacam

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Aybar Adlığ
Ravensthorpe'un levelini yükseltmen gerekiyor,haritadaki zealotları öldürmen lazım.Niflheim forgotten saga adındaki içeriğe ait bir görev yeri.Asgard'da oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra gitmen gereken bir yer.Haritayı keşfede keşfede oynarsan ve zealotları öldürüp yerleşkenin seviyesini yükseltirsen görev gelicektir.

TahinPekmez

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ravensthorpe'un levelini yükseltmen gerekiyor,haritadaki zealotları öldürmen lazım.Niflheim forgotten saga adındaki içeriğe ait bir görev yeri.Asgard'da oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra gitmen gereken bir yer.Haritayı keşfede keşfede oynarsan ve zealotları öldürüp yerleşkenin seviyesini yükseltirsen görev gelicektir.
Niflheim hiç bitmeyecek gibi ve baştan başlıyor. zealot dediğin nedir

salatalık turşusu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
412
İsim
Aybar Adlığ
Haritada miğfer logolu simgeler onlar.Sen randvi diye bi karakter var ondan görev aldınmı.Almamışsan o yüzden görev olmayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen niflheim'a hiç bulaşma oyunu bitirdikten sonra gir ona.

TahinPekmez

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Haritada miğfer logolu simgeler onlar.Sen randvi diye bi karakter var ondan görev aldınmı.Almamışsan o yüzden görev olmayabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen niflheim'a hiç bulaşma oyunu bitirdikten sonra gir ona.
Sağol agam teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,188
Üyeler
161,267
Son üye
mrz31
Top Bottom