Yaklaşık 1 ay önce rtx 2060 ryzen 5500 lü sistem aldım incehesaptan bu sistem beni ne kadar idare eder yeni cıkan oyunları oynatır mı veya ne kadar daha tatmin edici ayarlarda yeni çıkan oyunları oynarım bi bilgi verebilir misiniz
Evet youtubede 2060 bütün oyunları ultrada oyntıyor fakat dün a plague tale requiem oyunundaki fps değerlerini izledim low ayarda bile 40 50 fps alıyodu max o yüzden bende bi tedirgin oldum acaba yeni cıkan oyunları oynatmicak mı artık diyeValla bende 2060 var şimdiye kadar oynadığım her oyunu ultrada oynadım. Bu oyunların içinde Ac Valhalla, Detroit Become Human gibi yüksek sistem gereksinimi olan oyunlar var. Tabi önümüzdeki bir iki yıl içinde high ayarlarda 50 60 arası max alabileceğin oyunlar çıkacaktır. Gta 6 mesela sanmıyorum ultrada 60 70 fps oynayabilelim. Bende işlemci olarak 3500x var bu arada. Ama Valhallayı 50 60 fps arası oynayabildim. Uzun süre idare etmesi lazım.
2 ilerisi için ultrada 50-60 verir sonrası için ise ya ayar düşürürsen ya da DLSS, FSR gibi teknolojileri Balanced veya Performance gibi ayarlarda kullanırsın. 1080p Low'da kadar rahat 4 vardırYaklaşık 1 ay önce rtx 2060 ryzen 5500 lü sistem aldım incehesaptan bu sistem beni ne kadar idare eder yeni cıkan oyunları oynatır mı veya ne kadar daha tatmin edici ayarlarda yeni çıkan oyunları oynarım bi bilgi verebilir misiniz
Yeni çıkan oyunlarda optimizasyon genelde sıkıntılı oluyor. 1-2 hafta sonraki değerler daha normal olurEvet youtubede 2060 bütün oyunları ultrada oyntıyor fakat dün a plague tale requiem oyunundaki fps değerlerini izledim low ayarda bile 40 50 fps alıyodu max o yüzden bende bi tedirgin oldum acaba yeni cıkan oyunları oynatmicak mı artık diye
O oyun bi acayipti ya ben de izledim, yine de her oyun için geçerli değil bu.Evet youtubede 2060 bütün oyunları ultrada oyntıyor fakat dün a plague tale requiem oyunundaki fps değerlerini izledim low ayarda bile 40 50 fps alıyodu max o yüzden bende bi tedirgin oldum acaba yeni cıkan oyunları oynatmicak mı artık diye