Arama sonuçları: *

1. Fightning Falcon

Çözüldü✓ 0x80070103 sürücü yükleme hatası

Merhaba bugün dell g15 laptop aldık sürücüleri yüklerken başlıktaki hatayı verdi bunu nasıl çözerim? Edit: Windows sorun gidermeden birkaç kez deneyince düzeldi.
  2. Fightning Falcon

Yıldırım düşmesi nedeniyle modem ve televizyonun çalışmaması

Dün gece evin yakınlarında boş araziye yıldırım düştü sabah baktığımda modem ve televizyonun receiver'ı çalışmıyordu. Ben yıldırımın oluşturduğu manyetik alan sebebiyle bozulduklarını düşündüm ilk başta ama öyle olsa telefonların da bozulması gerekmez miydi? Modem yanmış olabilir mi?
  3. Fightning Falcon

Concerta subay olmaya engel mi

Aslında düşündüğüm kadar da sıkıntılı değilmişim hatta gitmesem daha iyi olurmuş en azından ilaç konusu kafama takılmazdı. 3 4 sene önceye kadar baya çekingendim şuan o kadar olmasam da yine var ama eski halime göre çok iyi sayılırım böyle desem doktora sorun olmaz heralde
  4. Fightning Falcon

Ben de neden verdi bilmiyom ki diğer ilaçları da çok fazla kullanmadım hatta ilaç kullanmam gerektiğini bile unutmuştum o derece yani hiçbir etkisi de olmadı kullanmadıktan sonra kendi kendime daha iyi oldum zaten. Sosyal fobi için gitmiştim
  5. Fightning Falcon

Geçmişte normal reçeteli zedprex ve adını unuttuğum bir tane daha psikolojik ilaç kullandım sonra doktor kırmızı reçeteli concerta vermişti internetten baktım kırmızı reçeteli ilaçlar engel olur diyen var ama doktora neden kullandığını anlatırsan geçersin diyen de var bu konu hakkında bilgisi...
  6. Fightning Falcon

Test çözmem için motivasyon verir misiniz

49 tane testi ben bile 1 haftada çözerim o derece yani ben yapabiliyosam sen kesin yaparsın
  7. Fightning Falcon

Türk savunma sanayi Milli Denizaltı için hazırlanıyor!

Askeri anlamda gelişmek için illaki savaşta olmaya gerek yok sizin dediğinize göre Türkiye'nin ordu envanterinin kıbrıs barış harekatından kalma olması lazım. Yıllardır savaşta olmayan avrupa ülkeleri neden dünyanın en güçlü ülkeleri o zaman? Ama diğer dediğine katılıyorum bu kadar fazla...
  8. Fightning Falcon

Çekingenlikten kurtulma yolları

6.sınıfta sınıftaki bir hanzo yüzünden insanlarla konuşamamaya başladım. o günlerden beri sınıfta kimseyle istesem de konuşamıyorum. yakın arkadaş olduğum 4 kişi falan var onlar da yaşadığım şehirde değil. insanlarla konuşmamaktan artık sesim bile kısıldı gerisini siz düşünün. sınıfa geldiğimde...
  9. Fightning Falcon

Aklından Geçeni Söyle

Şuan kalkıp ders çalışmam lazım ama buraya bunu yazıyom
  10. Fightning Falcon

HDD yavaş çalışıyo nasıl çözerim

1602869869 1602871033 bu test böyle kaldı bitmiyo
  11. Fightning Falcon

HDD yavaş çalışıyo nasıl çözerim

sırf bu sorun yüzünden 30 mblik güncelleme bitmiyo nası çözülür bu. 1602868752
  12. Fightning Falcon

türk telekom internet soruları

Çünkü Türk Telekom kullanıyorsun.
  13. Fightning Falcon

Ekonomimiz Ne Durumda Ve Nasıl Düzeltilebilir?

Suriyeli ol.
  14. Fightning Falcon

Zoomdan derse girilmiyo

Ama diğerleri girmiş.
  15. Fightning Falcon

Zoomdan derse girilmiyo

Doğru yazdığıma eminim.
  16. Fightning Falcon

Zoomdan derse girilmiyo

Enter passcode yazan kısma şifreyi girince şifre yanlış diyo nasıl çözülür bu ?
  17. Fightning Falcon

EBA'ya Erişilemiyor!

Bide sınavları okulda yüzyüze yapacaklarmış daha doğru düzgün ders işlemedik bide bilmediğimiz konudan sınava gircez daha demin matematik dersi gitti.
  18. Fightning Falcon

Display port ne işe yarar ?

Ekran kartının arkasında zaten bütün portlar.Yani dışarda
Top Bottom