Haklısın hocamBir forum klasiği.
"hocam"
Haklısın hocamBir forum klasiği.
"hocam"
.modemi her akşam kapatıyorum modemim zyixell
Çünkü Türk Telekom kullanıyorsun.Arkadaşlar ben 8mbit dowloand 3mbit upload alacağıma 6mbit alıyorum neden lütfen yardım edin
takmıyolar zaten allah onların belasını versin 60 tl fatura dediler 77tl gelmeye başladı her aya artıyo internetide ayrım yamalak veriyolarBu tür kayıplar her internet sağlayıcısında oluyor, TT ile iletişime geçsenizde pek takacaklarını sanmıyorum maalesef.
modem 2 yaşıda kabloyuda yeni çektirdik 1 hafta olmadı çektireli.
aşağıdaki kutudan sana gelen kablo yenilense. bir de modem 4-5 yaşında falan ise değişir. anca o zaman. ama telekom'a da söyleyin durumu.
malesefÇünkü Türk Telekom kullanıyorsun.
444 0 375'i ara. hizmet no, hizmet aldığın tel no veya tc kimlik no gir. ana menüyü okuyacak. 6'ya bas. oradan da tekşifre için 1 falan dediği an 6'ya bas. müşteri hizmetlerine bağlanırsın. açıyorlar.biz arıyoruz açmıyolar
aradık malesef 1 saat bekletiyo o kötü şarkılarını dinliyoz 1 saat444 0 375'i ara. hizmet no, hizmet aldığın tel no veya tc kimlik no gir. ana menüyü okuyacak. 6'ya bas. oradan da tekşifre için 1 falan dediği an 6'ya bas. müşteri hizmetlerine bağlanırsın. açıyorlar.
Fİ BER LEEEEEEE. FİBERLE. bana dinletmediler. yani max 10dk dinlemişimdir. o da gece aradığım için. gece müşteri hizmetleri daha az olduğu için daha az kişi telefonlara bakıyor. 7/24 açıklar.aradık malesef 1 saat bekletiyo o kötü şarkılarını dinliyoz 1 saat
usta o servisi çok beklersin ben 4 aydır servis istiyorum ve hala bekliyorum gelecekAynı sorun dün başıma geldi internetim bu hızlara kadar düştü. Türk telekomu aradık bugün servis gelecek dediler... https://donanimarsivi.com/forum/attachments/img_20200922_125611-jpg.59682/
kral sen neden hep türk telekomu savunuyorsun ?Bir forum klasiği.
"hocam"
aynı sorun bendede var banada servis gelicek umarım çözülürAynı sorun dün başıma geldi internetim bu hızlara kadar düştü. Türk telekomu aradık bugün servis gelecek dediler... https://donanimarsivi.com/forum/attachments/img_20200922_125611-jpg.59682/