Neler Yeni

Hangi konuya çalışmalıyım?

ahenk'

80+ Silver
11. Sınıfa geçtim ve 10. Sınıfın 2. Dönemi ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum (Matematik)

Sizce 11. Sınıf trigonometriye mi başlayayım yoksa ikinci dereceden denklemlere mi ?

(Bu arada hoca trigonometride baya yardırıyor. Çok çalışırsam yetişirim herhalde.)

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
11. Sınıfa geçtim ve 10. Sınıfın 2. Dönemi ile ilgili hiçbir şey bilmiyorum (Matematik)

Sizce 11. Sınıf trigonometriye mi başlayayım yoksa ikinci dereceden denklemlere mi ?

(Bu arada hoca trigonometride baya yardırıyor. Çok çalışırsam yetişirim herhalde.)
Trigonometre kolay yaparsın

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Temel yoksa trigonometriyi nasıl yapacaksınız?

11.sınıf konularını sınıf ile ilerleyin. Bir yandan da 10.sınıfta eksik kalan konulara çalışın. 11 ve 12.sınıf konuları hepsi içi içe eğer 1 tanesini hiç bilmiyorsan diğerlerinde de çuvarlarsın.

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temel yoksa trigonometriyi nasıl yapacaksınız?

11.sınıf konularını sınıf ile ilerleyin. Bir yandan da 10.sınıfta eksik kalan konulara çalışın. 11 ve 12.sınıf konuları hepsi içi içe eğer 1 tanesini hiç bilmiyorsan diğerlerinde de çuvarlarsın.
Hocam sınıfla ilerleyin diyorsunuz da hoca trigonometride belli bir yere geldi. yani ben hocaya yetişip sınıfla devam edeceğim. Trigonometride yetişince eski konuları yavaş yavaş tamamlayacağım. 1 veya 2 konu var zaten önceki seneden. Çerez niyetine çalışırım zamanla.

Top Bottom