Neler Yeni

Concerta subay olmaya engel mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
Geçmişte normal reçeteli zedprex ve adını unuttuğum bir tane daha psikolojik ilaç kullandım sonra doktor kırmızı reçeteli concerta vermişti internetten baktım kırmızı reçeteli ilaçlar engel olur diyen var ama doktora neden kullandığını anlatırsan geçersin diyen de var bu konu hakkında bilgisi olan var mı

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Geçmişte normal reçeteli zedprex ve adını unuttuğum bir tane daha psikolojik ilaç kullandım sonra doktor kırmızı reçeteli concerta vermişti internetten baktım kırmızı reçeteli ilaçlar engel olur diyen var ama doktora neden kullandığını anlatırsan geçersin diyen de var bu konu hakkında bilgisi olan var mı
Kullanma sebebi nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanma sebebi nedir ?
Ben de neden verdi bilmiyom ki diğer ilaçları da çok fazla kullanmadım hatta ilaç kullanmam gerektiğini bile unutmuştum o derece yani hiçbir etkisi de olmadı kullanmadıktan sonra kendi kendime daha iyi oldum zaten. Sosyal fobi için gitmiştim

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Ben de neden verdi bilmiyom ki diğer ilaçları da çok fazla kullanmadım hatta ilaç kullanmam gerektiğini bile unutmuştum o derece yani hiçbir etkisi de olmadı kullanmadıktan sonra kendi kendime daha iyi oldum zaten. Sosyal fobi için gitmiştim
Sosyal fobi derken, kendi sorununuz ile ilgili görüşünüzü paylaşabilir misiniz ?

Kontfire

80+ Silver
İlacı yazarken sebebi olarak sosyal fobi yazdiysa receteye doktor, bir sıkıntı olmaz muhtemelen şansını dene hocam.

COMMANDERR

80+ Bronze
7 senedir askerim malesef sağlık raporunda geçemezsin hocam . TSK sağlık yönetmeliğinde de bunu görebilirsin.

YİNEDE DENE ŞANSINI AMA

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
735
İsim
Alperen Çetin
Engel olur kardeşim, direkt bırakıyolar, ne için kullandığına bakmıyorlar malesef. Astsubayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
berat ceylan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sosyal fobi derken, kendi sorununuz ile ilgili görüşünüzü paylaşabilir misiniz ?
Aslında düşündüğüm kadar da sıkıntılı değilmişim hatta gitmesem daha iyi olurmuş en azından ilaç konusu kafama takılmazdı. 3 4 sene önceye kadar baya çekingendim şuan o kadar olmasam da yine var ama eski halime göre çok iyi sayılırım böyle desem doktora sorun olmaz heralde

• Beğen
Reaksiyonlar: f0ze

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Aslında düşündüğüm kadar da sıkıntılı değilmişim hatta gitmesem daha iyi olurmuş en azından ilaç konusu kafama takılmazdı. 3 4 sene önceye kadar baya çekingendim şuan o kadar olmasam da yine var ama eski halime göre çok iyi sayılırım böyle desem doktora sorun olmaz heralde
Başvuru yap, spor ve mülakatı geçtikten sonra sağlık raporunu alırken sorulursa cevap verirsiniz. Her hangi bir problem olacağını sanmıyorum. Deneyebilirsiniz. 👍

Top Bottom