Arama sonuçları: *

1. OrkunJJ

2025te 3080 alınır mı?

3080 alınır 2025 de ama o sistem alınmaz. 5600 ile 1080P de darboğaz yaşarsın. 2. El büyük ihtimalle 28K aşırı pahalı. 35K civarlarında 7800 XT'li DDR5 7500F işlemcili sistemler düşüyor zaman zaman onları kovala sıfır al direk.
  2. OrkunJJ

🔥İndirim ASROCK B850M PRO RS 6.503₺

Bence fiyat farkına değmez. Senin attığın tam f/p model.
  3. OrkunJJ

(Kampanyalı Hazır sistem Niyetine PC)

Yok ya fark etmiyor 5090 ile 1080p oyun açmıyorsan. Fark etmiyor. DDR5 de CL40 lar falan oooo yüksek şöyle böyle düşükleri tercih edin en stabil CL30 falan furyası dolu. Günlük kullanıcıysan tek derdin oyun oynamaksa hiçbir şey fark etmiyor. Ben ramlerime 5.5-6K para bayıldım. Zaruri masrafmış...
  4. OrkunJJ

🔥İndirim HYPERX QUADCAST S 5900₺ TEŞHİR MEDİA MARKT ANTALYA

Bence teşhiri alınmaz. Hem eski stok oluyor genelde. Sürekli açık ortamda birilerinin dokunuşlarına ellemelerine maruz bırakılıyor. Genelde bu tarz mikrofonları sabitliyorlar altından yapıştırıp vs.
  5. OrkunJJ

Monitör Alırken Vatan mı Amazon mu tercih edilmeli?

Hayırlı olsun doğru karar vermişsin. 30 Gün iade hakkı, 30. gün iade ederken neden iade ediyorsun 30 gün olmuş edemezsin muhabbeti yapmadan tık diye alıp paranı iade eden Amazon u tercih etmene sevindim. Ghosting normalde IPS panellerde olmaması gerek. Monitörün arayüz ayarlarında gecikme vs...
  6. OrkunJJ

Hepsiburada İ9-12900K Hatası

Benim siparişe iptal gelmemiş ya satıcılar birbirine paslamış. En son İncehesap üzerinde sipariş devam ediyor. Ücret farkından da herhalde bir miktar para iadesi yollamışlar karta gelen mesaja göre.
  7. OrkunJJ

tamon2 diye bir satıcıdan almıştım
  8. OrkunJJ

İptal geldi zaten
  9. OrkunJJ

Mavilim Elektronik satıcısında stok bitti gözüküyordu. tamon2 den sipariş verdim, şimdi sayfayı yenileyince mhazi diye bir satıcı daha geldi. Bir şeyler dönüyor ama. Bakalım.
  10. OrkunJJ

Çok ilginç, 1 satıcı bu fiyatlardan satsa diyeceğim ki hatalı ama 2 3 satıcı var ve hepsi 5-6K civarından satıyor. https://www.hepsiburada.com/intel-core-i9-12900k-tray-3-20ghz-16-cekirdek-30mb-l3-onbellek-soket-1700-islemci-12-nesil-islemci-pm-HBC00001E41JN Yapışın bence linki bıraktım.
  11. OrkunJJ

Öneri En sessiz klavye nedir?

Brown ve red switchler diğerlerine nazaran daha sessiz global anlamda. Mesela Outemu nun ve Cherry nin silent switchleri varmış direk ayrı bir seri ama ses bağlamında çok fark hissedemedim. Bilindik markaların brown veya red switchlerine yönelebilirsin.
  12. OrkunJJ

Öneri En sessiz klavye nedir?

Brown switch diye biliyorum. Markaların kendine özel custom sessiz klasmanda switchleri de olabilir araştırmak lazım.
  13. OrkunJJ

Çözüldü✓ Monitör alıcam öneri

Teşekkür ederim, bakalım yarın gelcek inşallah tatmin eder, ölü pikselsiz ghostingsiz sorunsuz bir panel denk gelirse uzun yıllar kullanırım
  14. OrkunJJ

1080p 360hz vs 2k 260 hz mı

32" olanı aldım 14.000 den 10.700 e düşürdü. Okul sisteminden e postana giriş yapacaksın ya da şifreni biliyorsan outlook da oturum açabiliyorsan oradan.
  15. OrkunJJ

Çözüldü✓ Monitör alıcam öneri

Hayırlı olsun hocam IPS ler kesinlikle daha sıkıntısız. VA biraz şans işi, tamamen kusursuz panel de denk gelebiliyor çok minik gözle göremeyeceğin ghosting olan panel de denk gelebiliyor. Bakalım ben sipariş ettim gelicek yarın göreceğük.
  16. OrkunJJ

https://www.samsung.com/tr/offer/student-discounts/ Linkten girip sağ üstten hemen kaydoluna tıklayıp normal hesap oluşturuyorsun. Sonra öğrenci olduğunu doğrulaman için senden k12, kep, edu.tr ile biten üniversitenin verdiği e posta ile doğrulama yapmanı istiyor. Doğrulama yaptıktan sonra...
  17. OrkunJJ

16 yaşında takımımı değiştim. Döneklik midir?

Döneklik mi :D İnsan büyüdükçe zevkleri tercihleri değişir ve gelişir. Döneklikmiş cart curt bu zırvalara aldırış etme. 15 Yaşında Galatasaray, 16 yaşında Beşiktaş, 25 yaşında Trabzonspor, 40 yaşında Ankaragücü takımlarını tercih edebilirsin bu senin dışında kimseyi ilgilendirmez. Kimsenin...
  18. OrkunJJ

Kasanın fan kısmında çok toz oluyor

2 Günde de aynı toz birikebilir. Çok tozlu bir ortamda çalıştırıyorsun büyük ihtimalle, statikle beraber tozları çekiyor bilgisayar.
  19. OrkunJJ

Samsung Odyssey G6 LS27BG652EUXUF Monitör (S27BG652EU) Samsung Shop da öğrenci indirimiyle 27" olanı 9 küsür, 32" olanı 10 küsüre geliyor. Ben 32" likten sipariş geçtim. Fiyatına göre gırtlak dolusu. VA Panel ön yargın yoksa al bir tane.
  20. OrkunJJ

35799 TL Asus Vivobook S15 Oled Snapdragon X Plus 16Gb-512Gb-15.6 W11

Valla şöyle söyleyim, Microsoft Windows ARM kanalını geliştirsin, sorunsuz kullanılabilir hale gelsin. O zaman geldiğinde cep telefonlarına da kurup Windows kullanabilir halde olacağız diye düşünüyorum. Şuanki ARM da kurulabiliyor telefona yabancı bir kaynaktan izlemiştim YouTube da. Ama tabi...
Top Bottom