Neler Yeni

35799 TL Asus Vivobook S15 Oled Snapdragon X Plus 16Gb-512Gb-15.6 W11

OrkunJJ

80+ Silver

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

OrkunJJ

80+ Silver
Bilgisayar tam randımanlı çalışamıyor, bir çok 64 bit destekleyen uygulamayı çalıştıramıyorsunuz. Performans oldukça düşük.
Daha en az 2-3 senesi var gelişmesi lazım.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,588
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
İşlemci ARM olduğu için pil performansı süper.

OrkunJJ

80+ Silver
Ahaa snapdragon işlemcili windows mu yapmışlar... x64 leri tahtından edecek bu RISC işlemcileri.
:D
İşlemci aslında güzel ama işletim sistemi ve yazılım destekleri çok geride kaldı. Piyasaya adapte olamadı Windows ARM.

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
:D
İşlemci aslında güzel ama işletim sistemi ve yazılım destekleri çok geride kaldı. Piyasaya adapte olamadı Windows ARM.
Zamanla iyileşir ama ileride gerçekten amd ile intel de risc mimarisine geçebilirler

OrkunJJ

80+ Silver
Zamanla iyileşir ama ileride gerçekten amd ile intel de risc mimarisine geçebilirler
Valla şöyle söyleyim, Microsoft Windows ARM kanalını geliştirsin, sorunsuz kullanılabilir hale gelsin. O zaman geldiğinde cep telefonlarına da kurup Windows kullanabilir halde olacağız diye düşünüyorum.
Şuanki ARM da kurulabiliyor telefona yabancı bir kaynaktan izlemiştim YouTube da.
Ama tabi kursan da bir çok uyumsuzluk vs. yaşanıyor.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Gökhan
madem snapdragonlu laptop yapıyorlar e abi şuna 4g yada 5g koy da bir mantığı bir albenisi olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla şöyle söyleyim, Microsoft Windows ARM kanalını geliştirsin, sorunsuz kullanılabilir hale gelsin. O zaman geldiğinde cep telefonlarına da kurup Windows kullanabilir halde olacağız diye düşünüyorum.
Şuanki ARM da kurulabiliyor telefona yabancı bir kaynaktan izlemiştim YouTube da.
Ama tabi kursan da bir çok uyumsuzluk vs. yaşanıyor.
şuanda s25lerde gta v oynanılabiliyor birden çok videoda gördüm adam 45 fps alıyordu. hangi ayarlar bilmiyorum detaylı bakmadım.
bence bu yaklaşım daha mantıklı sen windowsun tamamı yerine sadece istediğin uygulamayı çalıştıracaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,814
Üyeler
168,853
Son üye
killerpenguin
Top Bottom