Neler Yeni

🔥İndirim ASROCK B850M PRO RS 6.503₺

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,820
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

OrkunJJ

80+ Silver
https://www.vatanbilgisayar.com/asr...50-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html

hocam fiyat farkına değer mi ? 2x16 9700x 9070x kullacağım daha uyguna var mı kral yoksa uzun vadede iyi mi ?

bütçe olarak sıkıntıdayım ama farkı verebilirim yada daha uygunu varsa wifisiz olursa fiyatta düşer .
Bence fiyat farkına değmez. Senin attığın tam f/p model.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İhsan Öztürk
Yav yok kdv siz fiyatı kesip atmış, milleti kekliyor.
diğer bütün sitelere baktım gerçekten fiyasaya göre 1 k yakın indirimler var bazı ürünlerde 2k bile oluıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu değil mi hocam 6,5 vermeye gerek yok sanırım

daha uygun fiyatlı 2x slotlu yok mu reis 4x gereksiz gibi bana

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Furkan Kul
https://www.vatanbilgisayar.com/asr...50-soket-am5-ddr5-8000mhz-oc-m-2-anakart.html

hocam fiyat farkına değer mi ? 2x16 9700x 9070x kullacağım daha uyguna var mı kral yoksa uzun vadede iyi mi ?

bütçe olarak sıkıntıdayım ama farkı verebilirim yada daha uygunu varsa wifisiz olursa fiyatta düşer .
arada tabii ki gözlenebilir bir fark var ama bütçe olarak kendini sıkıştırmana gerek yok, zaten bu anakartların hepsi belli bir seviyede o yüzden ileride bir sıkıntı çıkarmaz

Satriani

80+ Silver
Ulan 5XXX serisi ekran kartı alacaz diye acele edip B650 kart aldık, şu kartların fiyatlarına bak.
Üzerine ekran kartını da alamıyoruz. Canım sıkıldı! :peeposad2:

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İhsan Öztürk
arada tabii ki gözlenebilir bir fark var ama bütçe olarak kendini sıkıştırmana gerek yok, zaten bu anakartların hepsi belli bir seviyede o yüzden ileride bir sıkıntı çıkarmaz
9700x için ideal wifisiz fiyat performans ne kart kullanabilirim ileriye dönük yoksa 6500 verip onumu alsam çok kararsız kaldım anakarta o kadar para vermek istemiyorum ama gerekiyorsa sisteme geride durmak istemiyorum

9700x işlemci
9070xt
16x2 32 gb ram
1 t ssd
850+80 gold power

sistem bu şekilde olacak

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
can
9700x için ideal wifisiz fiyat performans ne kart kullanabilirim ileriye dönük yoksa 6500 verip onumu alsam çok kararsız kaldım anakarta o kadar para vermek istemiyorum ama gerekiyorsa sisteme geride durmak istemiyorum

9700x işlemci
9070xt
16x2 32 gb ram
1 t ssd
850+80 gold power

sistem bu şekilde olacak
Bmw auidi mercedese bineyim ama kaportası vuruk olsun diyorsunuz yani :D, 6500lük anakartlar bile şuan giriş sınıfı sayılacak fiyatlar 9700x 9070xt li bir sisteme daha iyi anakartlar bile gerekir lakin bütçe meselesi

Satriani

80+ Silver

9700x işlemci
9070xt
16x2 32 gb ram
1 t ssd
850+80 gold power

sistem bu şekilde olacak
Bütçen sınırlıysa bence çok güzel fiyat, günlük kullanıcıysan ve öyle ekstra bi' ton slotla işim yok, klasik sistem kurucam diyosan al geç.
Paran varsa tabi daha farklı alternatif çok.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İhsan Öztürk
Bmw auidi mercedese bineyim ama kaportası vuruk olsun diyorsunuz yani :D, 6500lük anakartlar bile şuan giriş sınıfı sayılacak fiyatlar 9700x 9070xt li bir sisteme daha iyi anakartlar bile gerekir lakin bütçe meselesi
anladım hocam o zaman 6.5 alayım ben yapacak bir şey yok nerden kıssam diye düşünüyorum kasa bile almayıp kartona yapacam o derece yani :D

Bütçen sınırlıysa bence çok güzel fiyat, günlük kullanıcıysan ve öyle ekstra bi' ton slotla işim yok, klasik sistem kurucam diyosan al geç.
hocam elden tarzı oyunları oynuyorum sadece oyuın amaçlı kullanacağım alacakken bari 6,5 alayım aksiyona gerek yok 500 600 lira için

hangisi daha mantıklı hocam fiyat farkına değer mi ?

Satriani

80+ Silver
anladım hocam o zaman 6.5 alayım ben yapacak bir şey yok nerden kıssam diye düşünüyorum kasa bile almayıp kartona yapacam o derece yani :D

hocam elden tarzı oyunları oynuyorum sadece oyuın amaçlı kullanacağım alacakken bari 6,5 alayım aksiyona gerek yok 500 600 lira için
Yani günlük kullanıcı için bütçeye göre kullanılabilir.
Ben de 9700X aldım, hala toplamadım. Yanında B650 Tomahawk almıştım onu kullanıcam.
İndirim zamanları güzel indirimle yeni nesil ve üst seviye kart gelirse o zaman da onu alırız.
Sonuçta bileşen işi tamamen paraya bakıyor.

by1hs4n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
İhsan Öztürk
Yani günlük kullanıcı için bütçeye göre kullanılabilir.
Ben de 9700X aldım, hala toplamadım. Yanında B650 Tomahawk almıştım onu kullanıcam.
İndirim zamanları güzel indirimle yeni nesil ve üst seviye kart gelirse o zaman da onu alırız.
Sonuçta bileşen işi tamamen paraya bakıyor.
eyw hocam şu ikisinde neyi öneririsin

Satriani

80+ Silver

hangisi daha mantıklı hocam fiyat farkına değer mi ?
Fiyatları iyiymiş ben de PSU bakıyorum, almadım daha ama bu markaların genel performansını hiç bilmiyorum.
ikisi de 80+ GOLD ürünler ama kullanan birilerinden fikir almak, ya da testlerini incelemek lazım.
Sonra voltaj düşmesi vs gibi sorunlar olmasın.

eyw hocam şu ikisinde neyi öneririsin

Buna da bakabilirsin.
İndirimde falan daha iyi bir satıcıdan denk gelebilir.

Son düzenleme:
Top Bottom