MaliArican
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
Sırıtabilir hocamsistemim siyah ama sırıtır gibi geliyor
Sırıtabilir hocamsistemim siyah ama sırıtır gibi geliyor
Sanırım aşık oldum.ASROCK B850 LIVEMIXER WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850 LIVEMIXER WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatanda güzel indirimler başlamış. gezinirken özellikleri dolu olan ATX asrock anakart buldum. ama hiç asrock bir anakart kullanmadım. bundan dolayı kalitesi iyi midir? sizce alınır mı? bu fiyata?
Valla hocam fiyatda aşık olacak şekilde, dolu özellikli anakartı 8k ya alıyoz. yonga setide b850 tertemiz kaçırılmicak fırsat. ben çöktüm direkSanırım aşık oldum.
çok bile dayanmış hocamValla hocam fiyatda aşık olacak şekilde, dolu özellikli anakartı 8k ya alıyoz. yonga setide b850 tertemiz kaçırılmicak fırsat. ben çöktüm direk
(Edit : 1 günde tüm stoğu bitirmişler anakart yok)
çok güzel kart valaASROCK B850 LIVEMIXER WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850 LIVEMIXER WIFI AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Vatanda güzel indirimler başlamış. gezinirken özellikleri dolu olan ATX asrock anakart buldum. ama hiç asrock bir anakart kullanmadım. bundan dolayı kalitesi iyi midir? sizce alınır mı? bu fiyata?