Yok ramler kargo aşamasında hala dün aldım sorsanürünü kargoya verilen var mı
Bende merak ediyorum. Asuslarda mesela ekran kartı giriş slotuna zarar veriyor muhabbeti var tomohawkda ne sorunlar var işlemci yakma harici soketinde hatalı üretim felan muhabbetleri dönmüştü sorun devam ediyor mu sanmam yeni üretimlerde. Sırf o korkudan b850 aldım hatalar düzeltilmiştir diye bir ihtimalX870E Tomahawk sorunlu mu arkadaşlar? Alınır mı?
Ben asracok b850 livemixer siparişi verdim hem en güncel model olup hemde fiyat avantajligi var diye 2000 fazla verip x870 vermeye değmez bence b850 dede wifi7 ve Bluetooth var yine siz bilirsinizŞunlar arasında kaldım hangisini almak mantıklı ?
MSI MPG X870E EDGE TI
MSI MPG B850 EDGE TI
ASROCK X870 STEEL LEGEND
ASROCK X870 PRO RS
ASROCK B850 LIVEMIXER
Bütçe olarak 8-15 bin arasında bir şey almak istiyorum. Sizce bunlardan hangisini almak lazım bugün almak istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Hocam o x870'ti bu X870E fark var mı bilemedim o yüzden merak ettimYok ramler kargo aşamasında hala dün aldım sorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende merak ediyorum. Asuslarda mesela ekran kartı giriş slotuna zarar veriyor muhabbeti var tomohawkda ne sorunlar var işlemci yakma harici soketinde hatalı üretim felan muhabbetleri dönmüştü sorun devam ediyor mu sanmam yeni üretimlerde. Sırf o korkudan b850 aldım hatalar düzeltilmiştir diye bir ihtimal![]()
verildi şimdi benimYok ramler kargo aşamasında hala dün aldım sorsan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende merak ediyorum. Asuslarda mesela ekran kartı giriş slotuna zarar veriyor muhabbeti var tomohawkda ne sorunlar var işlemci yakma harici soketinde hatalı üretim felan muhabbetleri dönmüştü sorun devam ediyor mu sanmam yeni üretimlerde. Sırf o korkudan b850 aldım hatalar düzeltilmiştir diye bir ihtimal![]()
Ben de b850 olarak verdim siparişi teşekkürler yanıt için. Uçup kaçmaya gerek yok yeterli olacaktır.Ben asracok b850 livemixer siparişi verdim hem en güncel model olup hemde fiyat avantajligi var diye 2000 fazla verip x870 vermeye değmez bence b850 dede wifi7 ve Bluetooth var yine siz bilirsiniz
hocam 9700x 16x2 9070xt almayı planlıyorumkasa psu beraber icin xpg k mesh kyber 750w bakabilirsiniz. kasa fanlari rainbow idi yanlis hatirlamiyorsam. psu ise iyiydi.
ekleme:
xpg valor mesh
xpg k mesh
bu iki kasada butceniz dahilinde. kyber 750w psu ile geliyor. iki kasada rainbow fan argb degil.
hocam ikisi arasinda rgb aydinlatma ve renk disinda fark goremedim (ve io shield kismi tumlesik geliyor). karsilastirma siteleri de aralarinda sadece fiyat farkini yaziyor. kagit uzerinde ayni anakartlar gozukuyor.hocam 9700x 16x2 9070xt almayı planlıyorum
ASROCK B850M PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850M PRO RS AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hangisi daha iyi olur fiyat farkına değer mi ? yada daha uygunları var mıdır sence 9700x uyacak fiyat performans wifi falan gerekmiyor banaASROCK B850M PRO-A AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASROCK B850M PRO-A AMD B850 Soket AM5 DDR5 8000MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO B650-S WIFI 7200(OC) DDR5 Soket AM5 USB 3.2 M.2 HDMI DP ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
En iyi B650 ATX'lerden biri iyi fiyat