Arama sonuçları: *

1. Marginale

Çözüldü✓ AliExpress den aula f75 alınır mı?

Kardeşim vergi ödemesiz ilan bu. Kan alırlar yani Türkiye'de vergilendirilecek çünkü.
  2. Marginale

Çözüldü✓ AliExpress den aula f75 alınır mı?

Mağaza konumu İspanya olarak girmiş. Yani bilemedim. Onun dışında ilan arkadaşın dediği gibi vergi ödemesiz satış. Yani elden vericen, güzel bi vergi çıkarıyorlar. Kesinlikle satın aldığın fiyat memurların umrunda değil.
  3. Marginale

%75 klavye önerisi yapar mısınız

Ne ölmesi kardeşim uyumuşum gfgdgf
  4. Marginale

%75 klavye önerisi yapar mısınız

Kanka 1ms için senin ürünü kablolu kullanman lazım. Kablolu dışında hiçbir klavye kablosuz 1ms vermez %98.
  5. Marginale

Hangi klavye daha iyidir

Kanka kalite olarak ikiside aynı sınıf. Hoşuna gideni al. Ses önemli ise k87.
  6. Marginale

AJ159 Apex Yazılımı hakkında

Harbi bende merak ediyorum.
  7. Marginale

Çözüldü✓ EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

E al kankam sen bilirsin. Ama dediğim gibi onlar yollar vergi çıkarsa biz karışmayız da derler.
  8. Marginale

Kanka adamlarda saf değil ki biliyorlar o kadar ucuz olamayacağını. Hayır es kaza geçti diyelim yarın öbür gün takibe takılırsan çok sıkıntı çekersin kan alırlar adamdan.
  9. Marginale

Bende 700 hemde bende ki 0 dolardı normalde. Adamların üstünde yazan fiyat umrunda değil. Çizik atıp ürünün piyasa fiyatının üstünde fiyat yazıyorlar. Herkes söylemiş arkadaş yinede istiyorsa bırakalım alsın. Ben izah ettim önceden yinede kendisi bilir.
  10. Marginale

Öneri Klavye Önerisi 2000tl

Saklı bir klavye var yakında forumun tamda ortasındaa
  11. Marginale

3 k bütçe klavye önerisi

OĞhhh bende tamamlıyım sdfsdfsdf
  12. Marginale

Çözüldü✓ Wooting 60he türkiyeye rahat girermi

Kanka gümrük ürünü inceliyor ve fiyat araştırması yapıyor. Yakalayınca daha fena öpüyorlar mesela ürün 10k TL üstüne çizik atıp 15k TL yazıyorlar tabii Euro cinsinden. Dolarla bile alsan Euro'ya dönüştüroyorlar. Fark ettyiseniz zaten gümrük sınırı 30 dolar değil 30 Euro. 1733057377 Hocam...
  13. Marginale

Çözüldü✓ Wooting 60he türkiyeye rahat girermi

Gümrükte fiyat olarak girer çok afedersin kanka. Hata geçmez muhtemelen.
  14. Marginale

Evimde pencereden büyü buldum

Önemli değil.
  15. Marginale

Büyü değil birinin ders kitabı vs gibi bir şey olabilir. En üstte Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim Yazıyor ama gerisi pek okunaklı değil. El yazısı yazmış. Büyü değil ama yani.
  16. Marginale

Kanka elif ba setinin yaprağı gibi dahja çok. Babam bi kaç dil biliyor dur ona sorayım ne yazıyor.
  17. Marginale

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Kankam diğer klavyeler nasılsa bu da aynı şekil. Kablolu kullanırsan alırsın 1k hz. Gecikme hissetmezsin.
  18. Marginale

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Dediğim gibi kabloluda tüm klavyeler en az gecikmeyi yapar. 2.4ghz biraz daha yavaştır, bt en yavaştır. Ama yani bu tüm klavyeler için geçerli. Hepsi en iyi performansı kabloluda verir. Rapid triger klavyeler o yüzden %70 kabloludur.
  19. Marginale

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Bilmiyorum ama mikrofonla ses seviyesini yükseltiyorlar o kadar çok çıkacağını sanmam.
  20. Marginale

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Kanka sen bence cliicky switch sandın bunu. Öyle değil ama sesi.
Top Bottom