Mağaza konumu İspanya olarak girmiş. Yani bilemedim. Onun dışında ilan arkadaşın dediği gibi vergi ödemesiz satış. Yani elden vericen, güzel bi vergi çıkarıyorlar. Kesinlikle satın aldığın fiyat memurların umrunda değil.
Kanka adamlarda saf değil ki biliyorlar o kadar ucuz olamayacağını. Hayır es kaza geçti diyelim yarın öbür gün takibe takılırsan çok sıkıntı çekersin kan alırlar adamdan.
Bende 700 hemde bende ki 0 dolardı normalde. Adamların üstünde yazan fiyat umrunda değil. Çizik atıp ürünün piyasa fiyatının üstünde fiyat yazıyorlar. Herkes söylemiş arkadaş yinede istiyorsa bırakalım alsın. Ben izah ettim önceden yinede kendisi bilir.
Kanka gümrük ürünü inceliyor ve fiyat araştırması yapıyor. Yakalayınca daha fena öpüyorlar mesela ürün 10k TL üstüne çizik atıp 15k TL yazıyorlar tabii Euro cinsinden. Dolarla bile alsan Euro'ya dönüştüroyorlar. Fark ettyiseniz zaten gümrük sınırı 30 dolar değil 30 Euro.
1733057377
Hocam...
Büyü değil birinin ders kitabı vs gibi bir şey olabilir. En üstte
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyul azim
Yazıyor ama gerisi pek okunaklı değil. El yazısı yazmış. Büyü değil ama yani.
Dediğim gibi kabloluda tüm klavyeler en az gecikmeyi yapar. 2.4ghz biraz daha yavaştır, bt en yavaştır. Ama yani bu tüm klavyeler için geçerli. Hepsi en iyi performansı kabloluda verir. Rapid triger klavyeler o yüzden %70 kabloludur.