Neler Yeni

Çözüldü✓ EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Aynen hocam banada üstünde 5dolae yazıyordu adamlar 800 TL vergi çıkardılar gittim pttye itiraz ettim adamlar 700e düşürdü yani o kadar izah ettim indirimli olarak 5dolara aldım dedim.Yok adamlar umursamıyor

koyunlarımız sağ olsun :D

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
Aynen hocam banada üstünde 5dolae yazıyordu adamlar 800 TL vergi çıkardılar gittim pttye itiraz ettim adamlar 700e düşürdü yani o kadar izah ettim indirimli olarak 5dolara aldım dedim.Yok adamlar umursamıyor
Kanka adamlarda saf değil ki biliyorlar o kadar ucuz olamayacağını. Hayır es kaza geçti diyelim yarın öbür gün takibe takılırsan çok sıkıntı çekersin kan alırlar adamdan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Kanka adamlarda saf değil ki biliyorlar o kadar ucuz olamayacağını. Hayır es kaza geçti diyelim yarın öbür gün takibe takılırsan çok sıkıntı çekersin kan alırlar adamdan.

ya kanka bu ülkede gününü kurtarmaya bakmak lazım :D aldıgımız maaş bile vergi dilimine giriyor ne diyeyim şimdi

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ramazan Demirci
kanka, aynı segmentte klavyeleler burada 4-5k. başkasının kâr etmesi için aldığı klavyeyi alacağıma bunu aldım, sorun yok. 700-800 çıkarsa vergi alırım :D almazsam da 1800 gider, çokta dert değil yani.
büyük ihtimalle 2500 ile 4000 arasında bir fiyat ödersin toplam

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Ramazan Demirci

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
ya kanka bu ülkede gününü kurtarmaya bakmak lazım :D aldıgımız maaş bile vergi dilimine giriyor ne diyeyim şimdi
E al kankam sen bilirsin. Ama dediğim gibi onlar yollar vergi çıkarsa biz karışmayız da derler.

90 TL'ye amazondan 500-1000 tane alan oldu, bende kullanıyorum, sıfır 1500 TL'ye alırsın, aklında bulunsun, ben takas yoluyla aldım.
Güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler öncelikle s.a

Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?

Alıntıyı görüntüle
Kargo dahil 15-20 Euro gibi göstereceklerini söylemişler sende onaylamışsın sorunsuz gelir. Bu arkadaşları dinleme dalga geçecek konu ariyolar. Bende 63 dolarlık ürüne 15 dolarmış gibi göstertip aldım elime sorunsuz ulaştı. Seninkide gelecek, bunları dinleme ve sakin ol.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,893
Üyeler
161,927
Son üye
bartrobel
Top Bottom