Neler Yeni

Çözüldü✓ EPOMAKER X AULA KLAVYE GÜMRÜK SORUNU ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Temudan vergiler ile 920 liraya alabilirdiniz 55 dolar vermek yerine hem gümrüktende rahatca geçerdi

vergisiz 15 dolara indirim kuponu kullanıp almışım gibi gösterdiler, faturayı da attılar :D bir şey olacağını sanmıyorum, gelince güncelleme yaparım :)

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Erdem çay
vergisiz 15 dolara indirim kuponu kullanıp almışım gibi gösterdiler, faturayı da attılar :D bir şey olacağını sanmıyorum, gelince güncelleme yaparım :)
Vergi indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanıyor eğer fatura bu şekilde düzenlenmişse problem olabilir

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,647
İsim
Kerem Çavuş
1733065526296.png

buna 700tl vergi ödemiştim faturası 5 dolardı , umarım senin dediğin gibi olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Vergi indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanıyor eğer fatura bu şekilde düzenlenmişse problem olabilir
kanka yüzde kaç vergi biliyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

burdaki dalkavuklara inat alır öderim kanka, parasında değilim. alamadım temu'dan böyle yola basvurdum. Cüzi gelirse alırım zaten. Yanan para 1800 olsun sorun yok. :geek:

RamazanD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Ramazan Demirci
30 euro sınırına takılır, ab içinden geliyorsa %30 ab dışından geliyorsa %60 gümrük vergisi ödersin ve ek ticari ürün kategörisine girdiği için 1 2 tane daha vergi çıkabilir ama direk iade olma ihtimalide var

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,647
İsim
Kerem Çavuş
kanka yüzde kaç vergi biliyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

burdaki dalkavuklara inat alır öderim kanka, parasında değilim. alamadım temu'dan böyle yola basvurdum. Cüzi gelirse alırım zaten. Yanan para 1800 olsun sorun yok. :geek:
Tecrübe olur ya ben de merak ettim konuyu takipteyim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
Alıntıyı görüntüle

Bende 700 hemde bende ki 0 dolardı normalde. Adamların üstünde yazan fiyat umrunda değil. Çizik atıp ürünün piyasa fiyatının üstünde fiyat yazıyorlar. Herkes söylemiş arkadaş yinede istiyorsa bırakalım alsın. Ben izah ettim önceden yinede kendisi bilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Bende 700 hemde bende ki 0 dolardı normalde. Adamların üstünde yazan fiyat umrunda değil. Çizik atıp ürünün piyasa fiyatının üstünde fiyat yazıyorlar. Herkes söylemiş arkadaş yinede istiyorsa bırakalım alsın. Ben izah ettim önceden yinede kendisi bilir.

kanka, aynı segmentte klavyeleler burada 4-5k. başkasının kâr etmesi için aldığı klavyeyi alacağıma bunu aldım, sorun yok. 700-800 çıkarsa vergi alırım :D almazsam da 1800 gider, çokta dert değil yani.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Aynen hocam banada üstünde 5dolae yazıyordu adamlar 800 TL vergi çıkardılar gittim pttye itiraz ettim adamlar 700e düşürdü yani o kadar izah ettim indirimli olarak 5dolara aldım dedim.Yok adamlar umursamıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,575
Üyeler
161,873
Son üye
Ferhat_63