Çok iyimiş hiç haberim yoktu valla1 ağustos 2024, normal fiyatı 90 dolardı, fiyat hatası 90 tl oldu, gönderici amazon olduğu için çoğu kişiye geldi.
Tamamgeçmez iptal et seri
Temudan vergiler ile 920 liraya alabilirdiniz 55 dolar vermek yerine hem gümrüktende rahatca geçerdiBeyler öncelikle s.a
Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
Temudan vergiler ile 920 liraya alabilirdiniz 55 dolar vermek yerine hem gümrüktende rahatca geçerdi
Vergi indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanıyor eğer fatura bu şekilde düzenlenmişse problem olabilirvergisiz 15 dolara indirim kuponu kullanıp almışım gibi gösterdiler, faturayı da attılar bir şey olacağını sanmıyorum, gelince güncelleme yaparım
vergisiz 15 dolara indirim kuponu kullanıp almışım gibi gösterdiler, faturayı da attılar bir şey olacağını sanmıyorum, gelince güncelleme yaparım
kanka yüzde kaç vergi biliyor musun?Vergi indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanıyor eğer fatura bu şekilde düzenlenmişse problem olabilir
Tecrübe olur ya ben de merak ettim konuyu takipteyimkanka yüzde kaç vergi biliyor musun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
burdaki dalkavuklara inat alır öderim kanka, parasında değilim. alamadım temu'dan böyle yola basvurdum. Cüzi gelirse alırım zaten. Yanan para 1800 olsun sorun yok.
Bende 700 hemde bende ki 0 dolardı normalde. Adamların üstünde yazan fiyat umrunda değil. Çizik atıp ürünün piyasa fiyatının üstünde fiyat yazıyorlar. Herkes söylemiş arkadaş yinede istiyorsa bırakalım alsın. Ben izah ettim önceden yinede kendisi bilir.
Bende 700 hemde bende ki 0 dolardı normalde. Adamların üstünde yazan fiyat umrunda değil. Çizik atıp ürünün piyasa fiyatının üstünde fiyat yazıyorlar. Herkes söylemiş arkadaş yinede istiyorsa bırakalım alsın. Ben izah ettim önceden yinede kendisi bilir.
Aynen hocam banada üstünde 5dolae yazıyordu adamlar 800 TL vergi çıkardılar gittim pttye itiraz ettim adamlar 700e düşürdü yani o kadar izah ettim indirimli olarak 5dolara aldım dedim.Yok adamlar umursamıyorBende 700 hemde bende ki 0 dolardı normalde. Adamların üstünde yazan fiyat umrunda değil. Çizik atıp ürünün piyasa fiyatının üstünde fiyat yazıyorlar. Herkes söylemiş arkadaş yinede istiyorsa bırakalım alsın. Ben izah ettim önceden yinede kendisi bilir.