Neler Yeni

Aula f75 Vs ss apex3 tkL

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
Ben en iyisi hiç degişmeyeyjm kanka klavyeden memnunum durduk yere masraf çıkmasın başımıza
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen anlıyorsun gibi bu işi şuan güncel olarak hyperx cloud2 kablolu kullanıyorum kablosuz bir kulaklığa geçeceğim onerin olur mu
Kanka kulaklıktan anlamam bilen birine sor istersen. Dümenden bilgi vermeyelim şimdi.

Kankam klavye mekanikmiş ben mekanik ses çıkaran klavye sevmiyorum onun için membran almıştım zaten
Kanka ortan yok ki seninde dsfsdfdsf. FPS istiyorsan mecbur o sesi çekmen lazım.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
Kanka kulaklıktan anlamam bilen birine sor istersen. Dümenden bilgi vermeyelim şimdi.
Anladım üstad anlayan birine soralım o zaman cloud 2 nin ses kalitesinden çok memnunum ama kablosuza geçmeyi düşünüyorum artık onun içinde bir kulaklık arıyorum cloud3 vardı aslında ama millet sesinden memnun değil gibi bi kaç yazı okudum ondan sonra alasım kaçtı

Kanka ortan yok ki seninde dsfsdfdsf. FPS istiyorsan mecbur o sesi çekmen lazım.
Yok yok ortak o sesi çekeceğime güncel klavye mi kullanırım

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
Anladım üstad anlayan birine soralım o zaman cloud 2 nin ses kalitesinden çok memnunum ama kablosuza geçmeyi düşünüyorum artık onun içinde bir kulaklık arıyorum cloud3 vardı aslında ama millet sesinden memnun değil gibi bi kaç yazı okudum ondan sonra alasım kaçtı

Yok yok ortak o sesi çekeceğime güncel klavye mi kullanırım
Kanka sen bence cliicky switch sandın bunu. Öyle değil ama sesi.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
Bilmiyorum ama mikrofonla ses seviyesini yükseltiyorlar o kadar çok çıkacağını sanmam.
Valla bende bilmiyorum kenarda köşede dursun diye alınabilecek bir klavye gecikme gibi bir durum yaparmi fps oyununda

bende de apex 3 tkl var. kenarda dursun diye almayı düşünüyorum açıkçası
Reis bende alacağım da gecikme sorunu yaşatır mı acaba onu düşünüyorum

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,278
İsim
Muhammed efe
Valla bende bilmiyorum kenarda köşede dursun diye alınabilecek bir klavye gecikme gibi bir durum yaparmi fps oyununda

Reis bende alacağım da gecikme sorunu yaşatır mı acaba onu düşünüyorum
Dediğim gibi kabloluda tüm klavyeler en az gecikmeyi yapar. 2.4ghz biraz daha yavaştır, bt en yavaştır. Ama yani bu tüm klavyeler için geçerli. Hepsi en iyi performansı kabloluda verir. Rapid triger klavyeler o yüzden %70 kabloludur.

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
Dediğim gibi kabloluda tüm klavyeler en az gecikmeyi yapar. 2.4ghz biraz daha yavaştır, bt en yavaştır. Ama yani bu tüm klavyeler için geçerli. Hepsi en iyi performansı kabloluda verir. Rapid triger klavyeler o yüzden %70 kabloludur.
Aula f75 gecikme sağlarmı dostum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,367
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadaşlar son zamanlarda bu klavyenin adını çok duyar oldum elimde apex3 tkl klavye var bu aulaya geçmelimiyim bu klavyeyi Steelseries den ayıran nedir eksi yönü artı yönü
geçmesine geçilirde senin ihtiyacın varmı olaya öyle bak derim evet apex3 ten daha kaliteli ama ihtiyacın varmı

tokac51

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Abdullah
geçmesine geçilirde senin ihtiyacın varmı olaya öyle bak derim evet apex3 ten daha kaliteli ama ihtiyacın varmı
İhtiyacım aslında yok klavyem hala canavar gibi çalışıyor hiçbir problemi yok öyle çok popüler olduğunu görünce geçeyim mi acaba diye düşündüm

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,693
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ben yerinde olsam aula f75 alırdım

İhtiyacım aslında yok klavyem hala canavar gibi çalışıyor hiçbir problemi yok öyle çok popüler olduğunu görünce geçeyim mi acaba diye düşündüm
fuzuli para gerek yok

Top Bottom