ozaman tr içinden almak zorundaa kalıyoruz odaa 12 bin tl ye patladığı için hiç girilmez anladdım sağoluntürkiyeye rahatlıkla giremez 30 euro sınırının çok çok üzerinde
yurtdışından alırsan kendi fiyatının üzerine ekstra 10bin civarı vergi kesiyorlarmış eski forumlarda okuduğuma göreozaman tr içinden almak zorundaa kalıyoruz odaa 12 bin tl ye patladığı için hiç girilmez anladdım sağolun
birisi daha yeni video atmış 8 bin tl ye gelmiş ekstra parçalarıyla vergisiyle toplam 8.5 vermişyurtdışından alırsan kendi fiyatının üzerine ekstra 10bin civarı vergi kesiyorlarmış eski forumlarda okuduğuma göre
Gümrükte fiyat olarak girer çok afedersin kanka. Hata geçmez muhtemelen.almayı düşünüuorum ama türkiyeye girebilirmi
anladım kankacım bu arada farklı bi durum daha var genede sormak isterim sence samsung s21fe 2.nesilmi yd cihaz ve 1 yıl kullanılmış 12.5 bin tl yoksa poco x6 promu yd ama sıfır cihaz 11 bin tlGümrükte fiyat olarak girer çok afedersin kanka. Hata geçmez muhtemelen.
farkedılırse evrak sahtecılıkten dava yerzor satıcıya iletişim söyle etiket 20 euro yazsın diye öyle rahat getiriyor
direk sitesinden düşünmüştümzor satıcıya iletişim söyle etiket 20 euro yazsın diye öyle rahat getiriyor
oda doğrufarkedılırse evrak sahtecılıkten dava yer
Mesaj otomatik birleştirildi:
rapıd trıggerlı klavyeler yaygınlaştı wootıng popüleritesi kalmadı aslına
sence hangisi agacım birde telefon muhabettim var yardımcı olurmusunuz fikir verme şansınız varmıfarkedılırse evrak sahtecılıkten dava yer
maalesef haklısın mouse çok yapmıştım indirimli yaparsa bişi olmuyor belkifarkedılırse evrak sahtecılıkten dava yer
Kanka gümrük ürünü inceliyor ve fiyat araştırması yapıyor. Yakalayınca daha fena öpüyorlar mesela ürün 10k TL üstüne çizik atıp 15k TL yazıyorlar tabii Euro cinsinden. Dolarla bile alsan Euro'ya dönüştüroyorlar. Fark ettyiseniz zaten gümrük sınırı 30 dolar değil 30 Euro.zor satıcıya iletişim söyle etiket 20 euro yazsın diye öyle rahat getiriyor
Hocam Vallahi telefondan anlamıyorum.anladım kankacım bu arada farklı bi durum daha var genede sormak isterim sence samsung s21fe 2.nesilmi yd cihaz ve 1 yıl kullanılmış 12.5 bin tl yoksa poco x6 promu yd ama sıfır cihaz 11 bin tl