Yaz tatilinde ekran kartları indirime girermi

Öncelikle 12k bütçem var ve 7600 almayı düşünüyorum. Sormak istediğim yaz tatilinde 7600 indirime girermi veya başka kart modelleri indirim ile 12k bandına düşermi ve tabi düz 9060 yaz tatiline kadar ç8karmı .Lütfen git 2.el al demeyin bende 2. Ellerin daha fp tarafta kaldığını biliyorum ama 2. Elden şuana kadar bı rx 580 aldım bide 1660ti aldım alırken iki satıcıda mining yapılmadı demişti ama aldıktan yaklaşık bir yıl sonra termal macun bakımları için içini açtığımda ikisindede yağ akması vardı yani 2 kez kazıklandım bu yüzden busefer kesinlikle 0 kart alıcam.

sıfır yazıyor

11K'ya Sinerji sıfırını satılıyor?

Sıfır 5060 ne puhahahtjtkfrkdl
Yani reis ilk önce ikinci el dedim ya ondan sonra sıfır dedim yani anlam bozukluğu olmasın diye boş gülmeye gerek yok diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani reis ilk önce ikinci el dedim ya ondan sonra sıfır dedim yani anlam bozukluğu olmasın diye boş gülmeye gerek yok diye düşünüyorum
Ve herşeyin illa ikinci eli vardır

Bu bütçede sıfır olarak RX 7600 veya 3060 bulabilirsin. İkinci el alırım, sorun olmaz diyorsan 4060 falan rahat bulursun.

Bu bütçede sıfır olarak RX 7600 veya 3060 bulabilirsin. İkinci el alırım, sorun olmaz diyorsan 4060 falan rahat bulursun.
9060 yaz tatiline girmeden önce yani yaziranın 20 si gibi piyasa ya çıkarsa onu almayı düsünüyom

Sizce çıkarmı yoksa daha uzun süre mi olur

Ve herşeyin illa ikinci eli vardır
Boş gülmüyorum, 5060 önerene gülüp geçiyorum sadece.

9060 yaz tatiline girmeden önce yani yaziranın 20 si gibi piyasa ya çıkarsa onu almayı düsünüyom

Sizce çıkarmı yoksa daha uzun süre mi olur
Geçen hafta RX 9060 XT tanıtıldı, yüksek ihtimal RX 9060'da bu yaz tanıtılıp çıkar fakat 300 dolar olacağı söyleniyor. Bizim ülkedeki kur ve vergiler vs. derken ben en az 13-14k falan olacağını düşünüyorum. Fiyat tahmini yapmak zor, ben sıfır istiyorum, ikinci el almam dersen şimdilik 7600 al geç. İleride satıp üstüne para koyup yükseltirsin.

Geçen hafta RX 9060 XT tanıtıldı, yüksek ihtimal RX 9060'da bu yaz tanıtılıp çıkar fakat 300 dolar olacağı söyleniyor. Bizim ülkedeki kur ve vergiler vs. derken ben en az 13-14k falan olacağını düşünüyorum. Fiyat tahmini yapmak zor, ben sıfır istiyorum, ikinci el almam dersen şimdilik 7600 al geç. İleride satıp üstüne para koyup yükseltirsin.
9060xt 8gb 300 dolara çıktı 9060 daha ucuza gelir diye düşünüyorum

Sizce o dediğiniz kart 12k mı olucak yani az bütçeye cevap verin herkesin çok bütçesi yok
Senin önerdiğin kart 12k mi :D , gelmiş bana çöpü savunuyor. 8gb vramli overpriced çöp bir kart, oyun testçilerini testlerini ai teknolojileri ile yapmalarını aksi taktirde kartları geri alacağını söyleyip tehdit ettiler. Bilgin yoksa, takip etmiyorsan yorum yapma dostum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,271
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri