Arama sonuçları: *

1. H

Ubisoft connect hesabıma girdiğimde satın aldığım oyunu göremiyorum

Ubisof destek ile iletişime geçmen gerekiyor.
  2. H

Pc Game Pass 1 Yillik Xbox Li̇ve Gold Takti̇ği̇

...bittikten sonra hesap detaylarında "xbox game pass ultimate yükseltin" butonuna tıklayın. ve Game pass ultimate satın alın. 8 - Hayırlı olsun * yılınız kadar xbox game pass ultimate abonesi oldunuz. * ∈ A , A = {* | * =1, 2, 3} Ben 2 kasım 2022 tarihinde 3 yıllık satın aldım Toplam da...
  3. H

HDD lerdeki fiyat farkı neden ?

Kasanda disk olup olmadığını bilmiyor musun ?
  4. H

Öncelikle kasanda kaç adet disk mevcut ? Ve bunlar 2,5 inc mi 3,5 inc mi
  5. H

Dostum attmış olduğun link yurtdışından bir site. Bu sebepten ötürü dolar kurundan dolayı ucuz gibi gelebilir. Ancak gümrükte vergi gelir ona. Şu disk bu fiyata tr de olsa hemen sipariş verecektim. Bu sebepten link istedim :D Bu diskin tr fiyatı en ucuz Rpm dediğin şey bu hdd lerin...
  6. H

rpm ve cache farkındandır. 360 tl olan 2tb hdd linki atabilirmisin?
  7. H

harddiski taktım ama gözükmüyor

Bu şekilde görmezsen yaptın mı bilmiyorum farklı bir slotta farklı bir sata kablosu ile dene. oda olmazsa farklı bir cihaz. Bunlarla da aynı şekilde devam ediyorsa disk iade et yada değişim talebin de bulun. Attığım videodaki işlemleri yapamazsan da yaz yardımcı olurum.
  8. H

Şu videodaki adımları yaparmasın cmd ile diski format atacaksın. Buradan da çözüm olmazsa zaten yeni almışsın iade et yada değiştirme talep et
  9. H

Mbr deneyin bir de?
  10. H

Windows Kurulum Flash Belleğini Biçimlendirmeden Kullanma

Windows 10 isosunu eğer uefi kurmadığın sürece rufus ile hazırlamana gerek yok. İso içerisindeki dosyaları usbye kopyalaman yeterli. Bununla uğraşmak istemiyorum diyorsan da usb içerisinde yeni klasör içine atarak kullanabilirsin. Hazır flash ise de windows dosylarını usb den pc'ne aktarabilirsin.
  11. H

Geçici Ücretsiz 3 Aylık Bedava Gamepass Almak

Aldım kodu da Allah razı olsun dostum. Ancak gamepass inmiyor nedense burada kaldı :( Edit: Yükleme penceresini kapatıp tekrar .exe 'yi çalıştırdığımda direk uygulamayı açtı.
  12. H

En az 144hz 1ms gtg monitör önerisi

Kullanıyormusunuz bu modeli ?
  13. H

Windows Kurulumu Sonrası Pc Açılmıyor

HDD'yi harici bir bilgisayarda takıp biçimlendiript tekrar dan pc'ne takıp windows kurulumu yapmayı denermisin.
  14. H

En iyi ücretsiz driver kurma programı hangisi?

windows 10 güncelleme yaparken indiriyor driverları. Sizin bir şey yapmanıza gerek yok.
  15. H

En az 144hz 1ms gtg monitör önerisi

https://www.viewsonic.com/tr/products/lcd/XG2405-2 https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-xg2405-2-24-1ms-full-hd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,1151327136.html Birde 600 tl daha koyabiliyorsan aşağıdaki monitör var...
  16. H

TurkNet internetine geçiş yapılır mı

İlk başta yazıdğımı yanlışla yükledim sonra düzeltme yaptım.
  17. H

TurkNet internetine geçiş yapılır mı

Ben 7 aydır kullanmıyorum çünkü farklı şehirdeyim. 21 şubat 2018 den beri turknet kullanıyorum. İlk zamanlar çok arıyordum müşteri hizmetlerini ancak bağlanabileceğin müşteri temsilcisi yoktu. Aradığında probleme göre destek talebi oluşturup telefon kapanıyordu. şimdi nasıldır bilmiyorum. Bu da...
  18. H

Kendi bilgisayarımı sunucu olarak kullanabilir miyim

İstediğin her amaç için bilgisayarını sunucu olarak çalıştırabilirsin. Diyelim ki A oyunun sunucusunu açtın. Ben de evimden A oyununa girecem ve sunucu olarak seninkini seçtim. Topolojini çok bilmemekle beraber; 1- Evindeki modem natlama yapacağı için ben senin bilgisayarına istek...
  19. H

Kendi bilgisayarımı sunucu olarak kullanabilir miyim

Normalde yapabilirsin. Ancak bilgisayarlar 7/24 çalışma şartlarına uygunmudur sence? Bir de ip yönlendirme nasıl yapacaksın? İnterneti sağlayıcından gelen kabloyu direk pc'ne taksan sen kendin nasıl internete gireceksin? Modemden dağıtsan local ip olacağından dışarıdan erişimi nasıl yapacaksın...
  20. H

Donanım Arşivi G3 Sistem Çıktı ! ( Tekrar Stokta)

7 takistle sistemi satın aldım. Toplamda 8717 tl'ye geldi. İnşallah üzmez. Teşekkürler @Abdullah Hacıgül
Top Bottom