Arama sonuçları: *

• Users: UCAK
  • Order by date
  1. UCAK

PCH GHOST(BEYAZ) SİSTEM, RAMLAR VİDEODAN FARKLI VERİLDİ.

Neden sorun olsun tamamen teknik özellikleri aynı, marka olarak da ikisi de fazlasıyla iyi. Satın alırken zaten sana yazdıkları RAM'i vermişler. Boş yere insanlarla kavga etmeye çalışıp enerjilerini sömürmüşsün. Sizin gibi müşteriler yüzünden çalışanların da hayat enerjisi kalmıyor!
  2. UCAK

🔥İndirim Intel Arc A770 Grafik Kartı 9.833 TL

Satıcı güvenilir gelmedi. Intel ekran kartında halen optimize değil. Alınmaz.
  3. UCAK

Bakan Uraloğlu yavaş internette suçlusu tek sorumlusu türk telekom

Bakan sorumlusunu söylüyor. Eee zaten türk telekom turkcell bunlar kime bağlı? Bunları da dış mihraklar mı yönetiyor da çözüm üretmiyorlar. Laf olsun torba dolsun.
  4. UCAK

🔥İndirim GIGABYTE GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC12GB 26.499 ₺

Windforce modelini indirim diye konu açanla bilgisayar bile tartışmam.
  5. UCAK

🔥İndirim İtopya İndirimli Tek Sistem!!!

Bilinçli üyeleri görmek umut vadediyor. Bu forumda her gördüğü sisteme al, çok ucuz, çok kaliteli yazan çoluk çocuk dolu malesef.
  6. UCAK

Aşagıdaki sistem nasıl acaba

RAM kötü, SSD kötü, kasa kötü. O para verilmez.
  7. UCAK

Bilgisayarımda hangi parçayı değiştirmeliyim?

PSU sorunlu değilse bence değiştirme boşuna bütçeyi yer. Temiz 1660 super kovalanabilir. 3.5k altına.
  8. UCAK

Bilgisayarımda hangi parçayı değiştirmeliyim?

Bütçe önemli. Ama bence ilk gpu değişmeli. Eğer 10k felan bütçe varsa işlemci + gpu değişimi en mantıklısı. 5k bütçe varsa GPU değişmeli.
  9. UCAK

🔥İndirim Familia Plus 32'li Tuvalet Kağıtları 179TL

Evet orası öyle ama 40'lığı konu açtığınızda 199 tl idi o yüzden pahalı yazdım knk.
  10. UCAK

TEMU ya ne kadar 💰 bayıldınız?

0 tl üye bile olmadım
  11. UCAK

❌İndirim Bitti! VATAN YENİ SİSTEMLER

Pek çok kez raporlanmasına rağmen forumdan bilerek atmıyorlar.
  12. UCAK

Monster Masaüstü Pc ler Hakkında Düşünceleriniz Neler ?

Global markalar varken tam olarak nereden tedarik edildiğini bilmediğim üzerinde canavar yazan bir ürüne değil bu paraları, piyasa normali bir para bile vermem.
  13. UCAK

Bilgisayarımı ne kadara satmalıyım?

15500 felan imkansız ama dene hocam acelen yoksa. Sarı siteden geçen hafta 11k'ya full garantili aynısının 12100f olanını aldık arkadaşa. Get ile satma tokatçılara dikkat et.
  14. UCAK

❌İndirim Bitti! I5 13400F RTX 4060 Ti DDR5 Sistem 24.999 TL

Isınma sorunlu, cayır cayır yanar oyunlarda
  15. UCAK

🔥İndirim 1kg Filtre kahve 140₺ (Kaçırmayın Efsane Fiyat)

Tadı aşırı kötü
  16. UCAK

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Çok teşekkür ederim hocam. Cuma akşamı bir şeyler denk gelir mi acaba diye sepete bakarken gördüm ve tam da forumu açtım siz yazmışsınız. Aslında Thermaltake almayı düşünüyordum ama 12400f için f/p bu gayet yeterli olacak.
  17. UCAK

🔥İndirim DDR5 4060TI SİSTEM 23.899 TL

Soru sormak için neden indirim kategorisine konu açıyorsunuz? Orada koca koca harflerle sıcak fırsatlar yazıyor.
  18. UCAK

FENERBAHÇE 2-1 YATARYA PRAG

Top Bottom