ya yok o kadar da değil haklısınız tabi, ben de mesela 7700XT ile her oyun da drop yiyodum 4070 aldım bütçem ona yetti 4070 süpere yetmedi 2k ile, sonrasın da çok memnun oldum ileri de 7800x3d geçerim kafam rahat eder misalindeyim. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun, ben sanmıyorum çalışmayacağını sistemin çatır çatır da çalışır, ama ekran kartı üzerse NVIDIA'ya kayman gerekebilir. Tekrardan hayırlı olsunn.Hocam ben anlatamıyorum galiba. Bunları zaten bilmeniz gerekiyor. 25-26 gün sonra 2025'e giriyoruz bu sistemlere zam gelecek. Bütçem dahilinde iyi bir işlemci alma gereksinimi duydum ve beni bir süre idare edebilecek bir ekran kartı aldım. Taş patlasın şu sistemde sadece anakart ve ekran kartını satarak üzerine durumumun olduğu bir vakit ekleme yaparak bal gibi sistem çıkarabilirim. Ek olarak ssd,işlemci,psu,soğutma,kasa, gibi problemlerden de kurtulmuş olurum. Arkadaş öyle bir konuşuyor ki sanki R5 9600x işlemciye GT730 taktık neymiş efendim Anakart ekran kartı ile işlemciyle çalışmayacakmış. Bios update nedir biliyor mu acaba. Adamlar DDR5 ' i keyfi mi yazıyorlar o anakarta. Ben sistem uzmanı değilim veya pc toplama üstadı değilim. Eleştiriye de açığım zaten kusursuz bir sistem dizmem mümkün değil. Özelleştirmede izin verseydi söylenenleri de alabilirdim lakin yoktu. Eleman öyle bir konuşuyor ki kazık yemişsin , hayatımda böyle kazık görmedim , yok öyle yok böyle kaç yaşında bunlar . Benim 16 yaşında kardeşim bunlar gibi konuşmuyor. Adam kendi kalitesini , kumaşını geliştirememiş burada bir şey biliyormuş gibi konuşup keyif kaçıyor ben buna kıllanıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kötüyü düşünmeyelim hocam yapacak bir şey yok. İyi tarafından bakalım 40 bin tl verip de trendyol pc alsaydınız psikolojiniz bozulurduHocam ben anlatamıyorum galiba. Bunları zaten bilmeniz gerekiyor. 25-26 gün sonra 2025'e giriyoruz bu sistemlere zam gelecek. Bütçem dahilinde iyi bir işlemci alma gereksinimi duydum ve beni bir süre idare edebilecek bir ekran kartı aldım. Taş patlasın şu sistemde sadece anakart ve ekran kartını satarak üzerine durumumun olduğu bir vakit ekleme yaparak bal gibi sistem çıkarabilirim. Ek olarak ssd,işlemci,psu,soğutma,kasa, gibi problemlerden de kurtulmuş olurum. Arkadaş öyle bir konuşuyor ki sanki R5 9600x işlemciye GT730 taktık neymiş efendim Anakart ekran kartı ile işlemciyle çalışmayacakmış. Bios update nedir biliyor mu acaba. Adamlar DDR5 ' i keyfi mi yazıyorlar o anakarta. Ben sistem uzmanı değilim veya pc toplama üstadı değilim. Eleştiriye de açığım zaten kusursuz bir sistem dizmem mümkün değil. Özelleştirmede izin verseydi söylenenleri de alabilirdim lakin yoktu. Eleman öyle bir konuşuyor ki kazık yemişsin , hayatımda böyle kazık görmedim , yok öyle yok böyle kaç yaşında bunlar . Benim 16 yaşında kardeşim bunlar gibi konuşmuyor. Adam kendi kalitesini , kumaşını geliştirememiş burada bir şey biliyormuş gibi konuşup keyif kaçıyor ben buna kıllanıyorum.