r7 7700x vardı hocam ondan olacağını sanmıyorum, sonra satıp 3080'e geçtim hiçbir sorun kalmadı.Ben de AC odyssey oynadım. Donma %100 işlemci kullanımından kaynaklanıyor.
Arc 750 kullanıcısıydım. Yaklaşık üç aydır sıfır sıkıntı ile kullandım sistem yükseltmesi nedeni ile sattım.bunlarda driverlar ne durumda güncelde
Ne aldınız hocamArc 750 kullanıcısıydım. Yaklaşık üç aydır sıfır sıkıntı ile kullandım sistem yükseltmesi nedeni ile sattım.
sıfır bandında dusunenler ıcın uygun ıkıncı el 6800 felan bulunurBunun yerine miningli 3080 alırım daha iyi
Onunda pek farkı yok fakat ben intelin üretimi için konuşuyorumSparkle modelinde Intel modelinde ısınma sorunu yok kendim kullanıyorum
Yok niye uğraşayım sattım geçtim bir dahada intel almam rx 6700 kullanıyorum memnunumAyarları optimize edebilirsin ek olarak ARCA750 güç tüketimiyle üstteki kartlar aynı kartın optimize edilmemiş dereceleri 80 görebilir Alıntıyı görüntüle
Ayarlar bu şekilde olunca baya dengeli değerler alıyorum ben
Ek olarak intel B580 A770 den daha iyi olacak gibi beklenebilir
O ayarlarıda yaptım halta yaramadı kartın tasarımı vasat o yüzden ısınıyor hava tahliyesi yok kartın ızgara ince neyse yeni modelin reklamı gördüm back plate in oraya plaka koymayıp açık bırakmışlar şimdi stabil olur gibi ısılarAyarları optimize edebilirsin ek olarak ARCA750 güç tüketimiyle üstteki kartlar aynı kartın optimize edilmemiş dereceleri 80 görebilir Alıntıyı görüntüle
Ayarlar bu şekilde olunca baya dengeli değerler alıyorum ben
Ek olarak intel B580 A770 den daha iyi olacak gibi beklenebilir
Maksimum 72 gördüm.Onunda pek farkı yok fakat ben intelin üretimi için konuşuyorum
Maks 72 gördüm. Testlerde de yabancılarda da 80 görmedim. Kasa havalandırma sorunu olabilir. Rx 6700 güzel kartOnunda pek farkı yok fakat ben intelin üretimi için konuşuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok niye uğraşayım sattım geçtim bir dahada intel almam rx 6700 kullanıyorum memnunum
Daha almadım sistemlere bakıyorum ya F/P sistem bulacağım yadaNe aldınız hocam