1905
80+ Silver
wattman problemi var hocam.5000 serilerinde nasıl bir driver sorunu var? 5700xt kullandığım için soruyorum.
wattman problemi var hocam.5000 serilerinde nasıl bir driver sorunu var? 5700xt kullandığım için soruyorum.
anakartında resize bar özelliği var mıArc a750 kullanıyorum. Çoğu oyunu oynadım. Sıkıntı çıkmadı WWE 2k25 de çökme (rtx 3050 de cokuyordu) ve Detroit ve eski oyunlarda bı tik düşük fps dışında sorunu yok. Watt kullanımı 40 50 arası boşta fanlar çalışıyor sürekli. Xess fsr ile uyumlu çalışıyor. 2 ci el almak daha mantıklı bence.
tabii ki varanakartında resize bar özelliği var
4700 e alınır ama çok üst düzey performans bekleme. Xess +fg+ fsr ile 50 ye yakın hikayeli oyunlarda 50 aşağısı fps gormedim. 30 fps bile bana yetiyor. Gözü yükseklerde olanlar için değil bütçesi olmayanlar için güzel kartanakartında resize bar özelliği var mı
6000 serisine geçişte nerdeyse driver sorunu kalmadı 6000 ve üstü alınabilir.intel ekran kartlarını bilmiyorum ama driver ile baya optimize çalıştığını gördüm forumlarda. Bekledikçe daha da artacak fiyatı. 2.el amd almanı önermem hele 5xxx ve 6xxx amd serilerinde driver sorunu var (bunun yüzünden amd hateri olacaktım ta ki 7700xt alana kadar).
ben de arada niye siyah ekran alıp kapanıyor diyordumwattman problemi var hocam.
bende 5600xt kullanıyorum hocam 5000 serisi kronik sorunlu maalesef. ama fiyatına göre çok iyi kart o yüzden memnunum pek de denk gelmiyorum ben. sadece riot oyunlarında atıyor.ben de arada niye siyah ekran alıp kapanıyor diyordumama şu aralar nedense hiç kapanmadı.
bazı uv ayarları sanırım benimkini çözdü.denediniz mibende 5600xt kullanıyorum hocam 5000 serisi kronik sorunlu maalesef. ama fiyatına göre çok iyi kart o yüzden memnunum pek de denk gelmiyorum ben. sadece riot oyunlarında atıyor.
hangi ayarlar atabilirmisinizbazı uv ayarları sanırım benimkini çözdü.denediniz mi
uv denemedim sadece tüm driver sürümlerini denedim olmadı. uv denerim belki memlekete döndüğümde.bazı uv ayarları sanırım benimkini çözdü.denediniz mi
Hocam kendinize gore ayarlarsaniz daha iyi olur ama benimkinde 1000 mv ve 1950 mhz idi.hangi ayarlar atabilirmisiniz
hangi ayarlar atabilirmisiniz