Palo DAYI 👑
80+ Gold
Tane yuvarlak 2 tane Şerit LED Işığa Duyarlı Çok güzel, Araç için şerit LED, şu söylediklerinin linkini atarmısın ve kısaca nasıllar memnunmusun bende almayı cok dusundum ama sürekli vazgecıyorum sebepsizceİlk sipariş Acemilik 1.279,04 TL
Katlanabilir katana, Taşınabilir HDD Koruyucu Kılıf, 2 Tane yuvarlak 2 tane Şerit LED Işığa Duyarlı Çok güzel, Araç için şerit LED, Spiderman Mermi fırlatıcı ve telefon tıpası,
İkinci Sipariş 1.566,37
Aula Siyah (hala kullanıyom müq), Yağ püskürme şişesi, Yapışmaz Mat yemek için hamurvs, çamaşır makinesi ayaklıkları kaymaz, 2x cam temizleme püskürtme aracı, 100lü toplu iğne, TaRAK, mini huni, silikon tencere kulpu (elin yanmaması için ama minicik çıktı), uzatılabilir saplı toz alma sopası, bilgisayar klavye telefonvs temizleyici 8in1 alet,
Üçüncü sipariş Yolda 1321,24TL
Aula Beyazı, joystick koruyucu silikon, 512 GB SSD, 6lı kendinden yapışkanlı yama, kulaklık için yapışkan askılık.
Dördüncü son Sipariş 1.177,66
Civciv Gece lambası, Kelebek zincir kolye, X15 siyah
5344,31 YeTeLe 2 kere %20 kupon 1 kere 110 kredi ve 1 kere 70 tl indirim kullanıldı. Tane yuvarlak 2 tane Şerit LED Işığa Duyarlı Çok güzel, Araç için şerit LED,
Mesaj otomatik birleştirildi:
kuponla şunu 300 e almıstım 1 ay once falan bence daha mantıklı en azından kalıtesı bellıDediğim mouse pad bu rengi deseni hoşuna gittiyse buna da bakabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KlasseGear Pro White Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com