Neler Yeni

TEMU ya ne kadar 💰 bayıldınız?

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İlk sipariş Acemilik 1.279,04 TL
Katlanabilir katana, Taşınabilir HDD Koruyucu Kılıf, 2 Tane yuvarlak 2 tane Şerit LED Işığa Duyarlı Çok güzel, Araç için şerit LED, Spiderman Mermi fırlatıcı ve telefon tıpası,

İkinci Sipariş 1.566,37
Aula Siyah (hala kullanıyom müq), Yağ püskürme şişesi, Yapışmaz Mat yemek için hamurvs, çamaşır makinesi ayaklıkları kaymaz, 2x cam temizleme püskürtme aracı, 100lü toplu iğne, TaRAK, mini huni, silikon tencere kulpu (elin yanmaması için ama minicik çıktı), uzatılabilir saplı toz alma sopası, bilgisayar klavye telefonvs temizleyici 8in1 alet,

Üçüncü sipariş Yolda 1321,24TL
Aula Beyazı, joystick koruyucu silikon, 512 GB SSD, 6lı kendinden yapışkanlı yama, kulaklık için yapışkan askılık.

Dördüncü son Sipariş 1.177,66
Civciv Gece lambası, Kelebek zincir kolye, X15 siyah

5344,31 YeTeLe 2 kere %20 kupon 1 kere 110 kredi ve 1 kere 70 tl indirim kullanıldı. Tane yuvarlak 2 tane Şerit LED Işığa Duyarlı Çok güzel, Araç için şerit LED,
Tane yuvarlak 2 tane Şerit LED Işığa Duyarlı Çok güzel, Araç için şerit LED, şu söylediklerinin linkini atarmısın ve kısaca nasıllar memnunmusun bende almayı cok dusundum ama sürekli vazgecıyorum sebepsizce :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dediğim mouse pad bu rengi deseni hoşuna gittiyse buna da bakabilirsin
kuponla şunu 300 e almıstım 1 ay once falan bence daha mantıklı en azından kalıtesı bellı

caniruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak kurt
Tane yuvarlak 2 tane Şerit LED Işığa Duyarlı Çok güzel, Araç için şerit LED, şu söylediklerinin linkini atarmısın ve kısaca nasıllar memnunmusun bende almayı cok dusundum ama sürekli vazgecıyorum sebepsizce :)

kuponla şunu 300 e almıstım 1 ay once falan bence daha mantıklı en azından kalıtesı bellı
Kanka aynısı aldım hic hosuma gitmedi iade ettim isteğim gibi kayganlığı yoktu bunu da denicem bakalim ne olucak

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kanka aynısı aldım hic hosuma gitmedi iade ettim isteğim gibi kayganlığı yoktu bunu da denicem bakalim ne olucak
mouse ne skatezden olablir beliki misal benim m800 ultra bunda yağ gibi kayıyordu ama apex daha kötü skatezden dolayı

caniruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak kurt

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,005
İsim
yusuf ecer
Ben bu modeli aldım 80x30 fps gayet iyi masada kaymıyor dikişleri o kadar kaliteli değil ama iş görür hepsiburada da throne kojiro mouse pad var onu da sipariş ettim carsamba gelicek onu da bakabilirsin 240 lira şuan
Bi gerçek fotosunu görmek istemiştim de

asd341

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Furkan Sarımehmetoğlu

Vazgeçme ve al Babam için almıştım. İlk geldiklerinde çok sevmiştim linklerini gönderiyorum.
2 Yuvarlak
2 Uzun aldım
Bunların sarjlı olanları var bir de kablo ile çalışan versiyonu ben ikisinde kablosuz aldım sarjlı, Araç içi air ventlere taktık ve yuvarlak olanların arkasında boşluk var içlerinden Araç kokusu çıkıyor ve direkt oraya takılıyor güzel düşünülmüş. RGB modlar arası geçiş çok basit 3 tuş var sadece sarjlarını vs görebiliyorsun.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Vazgeçme ve al Babam için almıştım. İlk geldiklerinde çok sevmiştim linklerini gönderiyorum.
2 Yuvarlak
2 Uzun aldım
Bunların sarjlı olanları var bir de kablo ile çalışan versiyonu ben ikisinde kablosuz aldım sarjlı, Araç içi air ventlere taktık ve yuvarlak olanların arkasında boşluk var içlerinden Araç kokusu çıkıyor ve direkt oraya takılıyor güzel düşünülmüş. RGB modlar arası geçiş çok basit 3 tuş var sadece sarjlarını vs görebiliyorsun.
ben bunları arac içi ambiyans aydınlatma olarak sandım ya genede sağol güzel ürünler ama benim için ve araç için biraz abartı olur benim hoşuma gitmez yani

Uygun skartez nasil bulabiliriz apexe onerin varmi
üstte yazıştığın arkadaş almıstı temudan diye hatırlıyorum

yaman..k

80+ Silver
TEm.PNG

Ne zaman elime ulaşır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,728