Devletim kazansın sorun yokta aldıklarıma niye ortak oluyoUyguna alayım ama develetim de kazansın demi güle güle kullan aldıklarını
Neyçelik yelek aldım 4 seviye plaklı ve 3a kask
aga artık alışveriş yapılmaz oradan tabi istediğimiz bir ürün Türkiye'de yoksa tercih edilebilirAlıntıyı görüntüle
Benim durum vahim meler
15 oldu an itibariyle...
Total 13.484₺ harcamışım
zoruma giden şey 8.000 ₺ si vergi...
yaparsa apk yapar
vergiyle 4000 falan.Alıntıyı görüntüle
Benim durum vahim meler
15 oldu an itibariyle...
Total 13.484₺ harcamışım
zoruma giden şey 8.000 ₺ si vergi...
yaparsa apk yapar
Hala yapılır, trde 3-4k olan şeyleri halen 500-600 liraya alıyorumaga artık alışveriş yapılmaz oradan tabi istediğimiz bir ürün Türkiye'de yoksa tercih edilebilir
13 binin 8 i vergi8000 domaldım yaklaşık 5 bini vergi
(3000 i vergi)vergiyle 4000 falan.
Evet evet valla ne dir bu vergiyle iş anlamadım gitti çok vergi ya.(3000 i vergi)
Mouse pade bakabilir miyim benim de beğendiğim bi kaç model vardı kaliteleiirni merak ediyorum.2000 tl bayıldık apex aula f75 bi de mouse pad aldık
Ben bu modeli aldım 80x30 fps gayet iyi masada kaymıyor dikişleri o kadar kaliteli değil ama iş görür hepsiburada da throne kojiro mouse pad var onu da sipariş ettim carsamba gelicek onu da bakabilirsin 240 lira şuanMouse pade bakabilir miyim benim de beğendiğim bi kaç model vardı kaliteleiirni merak ediyorum.
Dediğim mouse pad bu rengi deseni hoşuna gittiyse buna da bakabilirsinMouse pade bakabilir miyim benim de beğendiğim bi kaç model vardı kaliteleiirni merak ediyorum.
Ben bu modeli aldım 80x30 fps oyunlarında gayet iyi masada kaymıyor dikişleri o kadar kaliteli değil ama iş görür hepsiburada da throne kojiro mouse pad var onu da sipariş ettim carsamba gelicek onu da bakabilirsin 240 lira şuan