Neler Yeni

TEMU ya ne kadar 💰 bayıldınız?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,241
İsim
Diyarhan
Temmuz vergi değişim zamanında DH de herkes iade ile satın almıştı. Firma o zamanlar ilk iade seçeneği olarak ürün sizde kalsın diyorlardı. Madem öyleydi benim gamepad i niye geri istediler güzelim gamepad gitti.

Shix2x

80+ Bronze
Allah için ne yapmamı bekliyorsun klavye kutusunun yamulmuş, içine göçmüş ve yırtık bir şekilde gelmesine?
Klavyen çalışıyor mu? Çalışmıyorsa haklisin. Kargocularin yırttigi kutuyu temuya odettiriyorsan kendi bilecegin is.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Kargo temuda ücretsiz, o yüzden max 1050 lira olması lazım, vergisiz.
IMG_1369.jpeg

Bu şekilde hata vermiyor doğru mu?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Arkadaşlar hiçbirşey almadım su ana kadar.

Bi ARGB uygun kasa fanı mouse klavye controller kablo düzenleyici kart fln varsa veya bunu al dediğiniz bişe varsa atabilirmisiniz.

Dambıldor

80+ Silver
Monitör koluna güvenmek zor da ssd, klavye denendi testi geçti apexte de 10kopyadan 6-7sinde gıcırdama var sanırım clicklerde.
Monitör kolu alan herkes memnun tabi 20klik oled takar miyim bilmiyorum 😁Sora v2 klonu olduğu icin şekli denemek için almıştım küçük geldi sattım. Ben lamzu maya x veya gpx2den devam. Ssd de yedek depolama icin cok iyi klavye zaten mükemmel. Gamepadlar o fiyata cok alınir mi bilmiyorum vader 4 pro veya gamesir cyclone 2 almak yurt dışından benim icin daha mantıklı

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,609
İsim
Mertcan Uysal
1.697TL bayıp sıyrıldım

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2 Aula F75, 1 Apex aldım 2000~ tuttu kuponlarla beraber.
Gamepad, monitör kolu ve keycaps almak istiyorum ama emin olamıyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,986
İsim
yusuf ecer
Monitör kolu alan herkes memnun tabi 20klik oled takar miyim bilmiyorum 😁Sora v2 klonu olduğu icin şekli denemek için almıştım küçük geldi sattım. Ben lamzu maya x veya gpx2den devam. Ssd de yedek depolama icin cok iyi klavye zaten mükemmel. Gamepadlar o fiyata cok alınir mi bilmiyorum vader 4 pro veya gamesir cyclone 2 almak yurt dışından benim icin daha mantıklı
Monitör kolu benim monitörler pahalı olduğu için kumar geldi çok güvenemedim. F160 vardı bende satıp 2x h100 aldım daha da işim olmaz monitör koluyla :D Gamepadler hakkında bildiğim tek şey ölü nokta çok da fazla kullanmıyorum, casual platform oyunlarında tercih ediyorum o yüzden onları bilmiyorum hiç :D SSD geçekten bi kaç tans daha alsam mı diye düşünüyorum şuan (COD 320GB yer kaplıyor)

Top Bottom