Shix2x
80+ Bronze
Sende müşteri hizmetlerine dilen işte klavye esniyor falan diye sanada verirler .dAga nası beceriyosunuz bu firma bi bizemi kaldırıyor anlamıyorum
Sende müşteri hizmetlerine dilen işte klavye esniyor falan diye sanada verirler .dAga nası beceriyosunuz bu firma bi bizemi kaldırıyor anlamıyorum
Vallahi içeride adamım var desem yeridir. Millete bozuk ürün verip kısmi iade yaptılar. Ben soru sordum kupon istedim al paran al paran dediler.
Harbiden öyle yaptılar da ben zorla aldım o tam iadeyi 1 hafta sonra iade talebi oluşturmadan önce son bir kez 2.4Ghz dock yerine fare bozuk yazınca çat diye verdi demek ki dock yerine fare bozuk yazmam lazımmış.@Teykage Örn bknz
Bende valla bu fiyata cok güzel oldu811 TL Aula, 858 TL Apex.
Keske bunu söylemesen art niyetli cokSende müşteri hizmetlerine dilen işte klavye esniyor falan diye sanada verirler .d
Valla klavye kutusuyla voleybol oynayıp da yollamışlar sinirime onun da iadesini aldım. En azından 12381238 kez desteğe yazınca bir şeyleri nasıl yapacağını öğreniyor insan.Sende müşteri hizmetlerine dilen işte klavye esniyor falan diye sanada verirler .d
Aferin büyük başarı.Valla klavye kutusuyla voleybol oynayıp da yollamışlar sinirime onun da iadesini aldım.
Talebe gerek yok destek ditekt yapsa daha iyi. Ben talep açtım onun kapanmasını bekliyorum öyle iade alıcağım.Harbiden öyle yaptılar da ben zorla aldım o tam iadeyi 1 hafta sonra iade talebi oluşturmadan önce son bir kez 2.4Ghz dock yerine fare bozuk yazınca çat diye verdi demek ki dock yerine fare bozuk yazmam lazımmış.
Eyw eyw bir dahakine düzgün kutu yollarlar artık.Aferin büyük başarı.
Kutuyu düzgün yolluyorlar zaten kargocularim hatasini temuya kesmissin devam etEyw eyw bir dahakine düzgün kutu yollarlar artık.
Yok yazdığım tüm destekler kısmi iade verelim deyince iade talebi oluşturucaktım la dedim son bir kez daha desteğe yazayım bu sefer fare bozuk diye yazdım verdi .Talebe gerek yok destek ditekt yapsa daha iyi. Ben talep açtım onun kapanmasını bekliyorum öyle iade alıcağım.
Oyle de aliyorlar vallaKeske bunu söylemesen art niyetli cok
Onlar da kargocuya kessin.Kutuyu düzgün yolluyorlar zaten kargocularim hatasini temuya kesmissin devam et
Bu kafada devam et sen.Onlar da kargocuya kessin.
Ne yapmamı bekliyorsun klavye kutusunun yamulmuş, içine göçmüş ve yırtık bir şekilde gelmesine?Bu kafada devam et sen.