senin benim gibi bi sürü insan var valla bu temunun tr özel bişeyler yapmadı şart artık16k yakın işte da bi 10k daha harcarım tamam
MaşallahMikroskop, kamera, balık bulucu, 4 bin civarı
O para iadeleri ile temu da alışveriş yaptım. Sıkıntı kısım bir süre döngüye girmeye başladı baktım 0 TL ile çok şey aldım durdumAldigin para iadeleriyle cok harcamamissindir sen.
şimdi şunları alcam tamamsenin benim gibi bi sürü insan var valla bu temunun tr özel bişeyler yapmadı şart artık
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maşallah
Bi aula f75 bir de mouse gördüm. Haricinde varsa bilmiyorum.Vergi olmasa bedavada
NEY
Nası olmadı
Ben 1680 TL harcadım aula klavye gerisi ıvır zıvır şeylerAlıntıyı görüntüle
Benim durum vahim meler
15 oldu an itibariyle...
Total 13.484₺ harcamışım
zoruma giden şey 8.000 ₺ si vergi...
yaparsa apk yapar
Aga nası beceriyosunuz bu firma bi bizemi kaldırıyor anlamıyorumO para iadeleri ile temu da alışveriş yaptım. Sıkıntı kısım bir süre döngüye girmeye başladı baktım 0 TL ile çok şey aldım durdum
Çok pahalı lahttps://www.temu.com/goods.html?_bg...xb&refer_page_sn=10009&_x_sessn_id=vemhyujl0e bunu bile aldım
sfdgsdgsfdg
13.5k6-7k olabilir bugün 1.3k harcadım
Vallahi içeride adamım var desem yeridir. Millete bozuk ürün verip kısmi iade yaptılar. Ben soru sordum kupon istedim al paran al paran dediler.Aga nası beceriyosunuz bu firma bi bizemi kaldırıyor anlamıyorum