Arama sonuçları: *

1. loewry

Yardım Wireless vs kablolu headset

Mousemde kablosuz zaten max ne kadar fark edebilir kablosuz olması diyorum kendi kendime. O yüzden wireless alacağım büyük ihtimal farkı bile hissedemem. Cloud 3 ten daha iyi bi gaming headset varmı acaba ses kasma konusunda
  2. loewry

Yardım Wireless vs kablolu headset

Kullanım amacım valorantta ses kasmak ağırlıklı. Rahatlığını fazla önemsemiyorum takılmıyorum okadar. Cloud 3 almakta karar verdim gibi. Fakat kablolu ve kablosuz arasında gecikme farkı fazla varmı. Kablosuz almanın bana dezavantajı olur mu. Yt den video izlerken koltuğu yatırıp uzanarak...
  3. loewry

Çok iyi ses kasılacak kulaklık önerisi

Direkt hyper x hocam bende valorantta üst sıralamalarda oyuncuyum hyper x gibisi yok ses kasma tarafında bence 1736115360 Cloud 3 ses kasmak için daha iyi
  4. loewry

Kolum natural olarak daha ne kadar büyür

Biraz bütçe meselesi benim maddi sorunum yok o yüzden HİQ kullanıyorum. Kreatin olarak proteinocean bakabilirsin ucuz yani hiqdan alayım diye bişey yok aynı hammadde zaten. Protein tozu aroması güzel diye hiq kullanıyorum ama f/p olarak grizzone öneririm. Vitamin olarak hiqda omega 3 d3+k2...
  5. loewry

Büyük ihtimal onlarda spor yapmıyor asla öyle bir şey yok supplement ile steroidleri karıştırıyolar sanırım. Supplementler asla sağlığa zarar vermez ideal dozlarda kullanırsan. Herşeyin fazlası zarar
  6. loewry

Supplement bu hocam steroid mi allah aşkına. Kreatin harici hiçbir supplemet hacime etki etmez. Kreatinde su tutumu yapar daha dolgun gösterir okadar. Supplementler gelişime destek verebilir evet ama sana yapay bi hacim kazandırmaz kalıcı kazanabileceğin kasların sürecini hızlandırır 1736114732...
  7. loewry

Arkadaşlar yaş 16 boyum 177 kilom 76 yağ oranım %14. 1 yıldır düzenli bol proteinli beslenerek 85kg dan düştüm bu kiloya. Merak ettiğim konu kol genetiğiminde iyi olduğunu düşünerek natural ne kadar olabileceğini merak ediyorum. Spora başladığım ilk günüm ve güncel kol fotosunu atarım. İlk...
  8. loewry

Kilo vermek vs yağ yakmak

karbonhidratı azalt proteini artır hocam. hem kilo verirsin yağ yakmış olursun hemde kas kaybın minimum olur hatta kaybetmezsin bile. ama daha yenisin yok cut yok şu bu takılma. şekeri yağı ve hamur işlerini minimuma indir ve bol proteinli beslen antrenmanını yap otomatik olarak ödem ve su...
  9. loewry

Öneri Yenilenmiş İphone 13 mü Samsun S23FE mi

yanlış anlamadıysam 0 ürün ise s23 fe alın.
  10. loewry

Ekran kartını besleyen işlemci

saçma olur kankam 50k bütçeye 4070 sistem bulursun daha üst bütçeye 4080 bulursun
  11. loewry

Yardım İşlemcim ryzen 3 3100 ekran kartım gxt 1650 yükseltmek istiyorum

d darboğaz yapmaz 4060 bile takarsınız 5600 e. ama tavsiyem bütçeniz düşük sanırım ekran kartı için daha iyi bi amd ekran kartı yakalarsınız bence
  12. loewry

Ekran kartını besleyen işlemci

tavsiyem ddr4 sistem alma
  13. loewry

Ryzen 7 5700g apu sisteme ekran kartı önerisi

bütçe?
  14. loewry

Yardım Asus monitörümde ayarlarım nasıl olmalı

elmb kapalı variable refresh rate kapalı. game visual fps modunda, oc 380hz açık od ayarını 13 kullanıyorum. parlaklıkta 75 ideal benim için
  15. loewry

1 Bölgeyi Haftada 1 kez çalışmak

Herhalde böyle devam ederim gibi. Çünkü öbür türlü daha yorucu olacak gibi yaz mevsiminde belki deneyebilirin 1736029034 Haftada 6 gün fazla geliyor bana bence 4 gün en ideali
  16. loewry

1 Bölgeyi Haftada 1 kez çalışmak

Arkadaşlar öncelikle 1 yıldır spor yapıyorum. Boy 177. Bu süreçte 85kg %21 yağ oranından 77kg %14 yağ oranına düştüm. Vücudumda ciddi değişim var. Beni gören sen naturalmisin falan diyor. Tabi bunun omuz ve kol genetiğimle alakası var. Kolum çevremdeki arkadaşlarıma nazaran bayağı büyük 41cm...
  17. loewry

Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım

iyi ses kasayım istiyorsan hyper x bak
  18. loewry

Yardım DDR5 Anakart önerisi

al hocam h.o
  19. loewry

İos mu Android mi alınmalı?

Eğer günlük kullanım yapıyosanız ve aşırı oyun oynamıyosanız ios her türlü daha iyi bence. Şarj hariç işletim sistemi kamera hepsi daha iyi. Örnek vereyim bende 15 pro var babamda s23 ultra var. Babam ios düşmanı normalde. Benim telefonu inceledikten sonra o bile iphone almayı düşünüyor artık...
  20. loewry

RYZEN 5600 RAM SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR

Pek sağlıklı olmaz bence hiç deneme zaten çokta bi farkı olmaz
Top Bottom