Neler Yeni

Kolum natural olarak daha ne kadar büyür

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar yaş 16 boyum 177 kilom 76 yağ oranım %14. 1 yıldır düzenli bol proteinli beslenerek 85kg dan düştüm bu kiloya. Merak ettiğim konu kol genetiğiminde iyi olduğunu düşünerek natural ne kadar olabileceğini merak ediyorum. Spora başladığım ilk günüm ve güncel kol fotosunu atarım. İlk başladığımda 36cm iken şuan 42cm. Seneye 45 görürmüyüm sizce?

Ekler

• 20240114_192941.jpeg
    20240114_192941.jpeg
    220.1 KB · Hit: 41
  • IMG_3492.jpeg
    IMG_3492.jpeg
    1,004.8 KB · Hit: 41
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Türk
O civarları görürsün ayrıca supplement önerisi yapabilir misin?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Arda Teksin
Arkadaşlar yaş 16 boyum 177 kilom 76 yağ oranım %14. 1 yıldır düzenli bol proteinli beslenerek 85kg dan düştüm bu kiloya. Merak ettiğim konu kol genetiğiminde iyi olduğunu düşünerek natural ne kadar olabileceğini merak ediyorum. Spora başladığım ilk günüm ve güncel kol fotosunu atarım. İlk başladığımda 36cm iken şuan 42cm. Seneye 45 görürmüyüm sizce?
Supplementleri bırakınca eriyorsun diyorlar ne kadar doğru

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Supplementleri bırakınca eriyorsun diyorlar ne kadar doğru
Supplement bu hocam steroid mi allah aşkına. Kreatin harici hiçbir supplemet hacime etki etmez. Kreatinde su tutumu yapar daha dolgun gösterir okadar. Supplementler gelişime destek verebilir evet ama sana yapay bi hacim kazandırmaz kalıcı kazanabileceğin kasların sürecini hızlandırır
Mesaj otomatik birleştirildi:

O civarları görürsün ayrıca supplement önerisi yapabilir misin?
Kreatin ilk önerimdir. Protein tozu değişebilir ister al ister alma ama alırsanda güzel olur. Omega 3 d3 k2 vitaminlerini öneririm. İdman verimini artırmak adına da preworkout kullanabilirsin. Benim kullandıklarımı soruyosan ben gerekli gereksiz tüm supplementleri denemiş birisi olarak preworkout, vitaminler, kreatin, protein tozu
Harici diğer tüm supplementlerin etkisini gördüğümü düşünmüyorum

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Arda Teksin
Supplement bu hocam steroid mi allah aşkına. Kreatin harici hiçbir supplemet hacime etki etmez. Kreatinde su tutumu yapar daha dolgun gösterir okadar. Supplementler gelişime destek verebilir evet ama sana yapay bi hacim kazandırmaz kalıcı kazanabileceğin kasların sürecini hızlandırır
Pek bir bilgim yok bu konuda bende başlamayı düşünüyorum arkadaşlarım supplementlerden uzak dur diyor.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Alper Kaplan
Pek bir bilgim yok bu konuda bende başlamayı düşünüyorum arkadaşlarım supplementlerden uzak dur diyor.
Büyük ihtimal onlarda spor yapmıyor asla öyle bir şey yok supplement ile steroidleri karıştırıyolar sanırım. Supplementler asla sağlığa zarar vermez ideal dozlarda kullanırsan. Herşeyin fazlası zarar

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Oğuzhan Türk
Hocam rica etsem kullandığınız kreatin,protein tozu ve vitaminlerin markasını atabilir misiniz?
Ben kendim almaya çalışsam yanlış markayı veya kötü aromalı ürünü alırım.

wt atlas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Yasir saygı
supplementten asla zarar gelmez

45 için biraz daha büyümen lazımda kolun pek parçalı durmuyor

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Alper Kaplan
Hocam rica etsem kullandığınız kreatin,protein tozu ve vitaminlerin markasını atabilir misiniz?
Ben kendim almaya çalışsam yanlış markayı veya kötü aromalı ürünü alırım.
Biraz bütçe meselesi benim maddi sorunum yok o yüzden HİQ kullanıyorum. Kreatin olarak proteinocean bakabilirsin ucuz yani hiqdan alayım diye bişey yok aynı hammadde zaten. Protein tozu aroması güzel diye hiq kullanıyorum ama f/p olarak grizzone öneririm. Vitamin olarak hiqda omega 3 d3+k2 complex var onu deneyebilirsin

supplementten asla zarar gelmez

45 için biraz daha büyümen lazımda kolun pek parçalı durmuyor
Evet hocam onun farkındayım. Onu kilolu olarak başlayıp kilo vermeyede bağlıyorum derim biraz kalın. Parçalanması için sıkı diyet ve %10-11 oranları görmem lazım. Ama ben biraz daha şuanlık güç ve hacimli fizik odaklı gidiyorum estetik pek benlik değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,161
Üyeler
164,624
Son üye
ouzkn7
Top Bottom