Neler Yeni

Yardım Wireless vs kablolu headset

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Alper Kaplan
Kullanım amacım valorantta ses kasmak ağırlıklı. Rahatlığını fazla önemsemiyorum takılmıyorum okadar. Cloud 3 almakta karar verdim gibi. Fakat kablolu ve kablosuz arasında gecikme farkı fazla varmı. Kablosuz almanın bana dezavantajı olur mu. Yt den video izlerken koltuğu yatırıp uzanarak izlemeyi çok seviyorum kablo sıkıntı çıkartıyor kablosuz istiyorum o yüzden. Ama valorant tarafı benim kafamı karıştırdı

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Merlin
Kullanım amacım valorantta ses kasmak ağırlıklı. Rahatlığını fazla önemsemiyorum takılmıyorum okadar. Cloud 3 almakta karar verdim gibi. Fakat kablolu ve kablosuz arasında gecikme farkı fazla varmı. Kablosuz almanın bana dezavantajı olur mu. Yt den video izlerken koltuğu yatırıp uzanarak izlemeyi çok seviyorum kablo sıkıntı çıkartıyor kablosuz istiyorum o yüzden. Ama valorant tarafı benim kafamı karıştırdı
bi sıkıntı çıkmaz hocam bende de aynı kulaklık var cloud 3

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bi sıkıntı çıkmaz hocam bende de aynı kulaklık var cloud 3
Mousemde kablosuz zaten max ne kadar fark edebilir kablosuz olması diyorum kendi kendime. O yüzden wireless alacağım büyük ihtimal farkı bile hissedemem. Cloud 3 ten daha iyi bi gaming headset varmı acaba ses kasma konusunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Merlin
Mousemde kablosuz zaten max ne kadar fark edebilir kablosuz olması diyorum kendi kendime. O yüzden wireless alacağım büyük ihtimal farkı bile hissedemem. Cloud 3 ten daha iyi bi gaming headset varmı acaba ses kasma konusunda
ben memnunum hocam şarjı da baya iyi gidiyor

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben memnunum hocam şarjı da baya iyi gidiyor
Gördüğüm çoğu valorant youtuberide cloud 3 kullanıyor. Birkaç sorum var uygulamasından falan ayar gerekiyormu veya driver yüklememiz veya ayar yapmamız gerekiyor mu? Yoksa tak kullan şeklindemi kullanıyorsunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Merlin
Gördüğüm çoğu valorant youtuberide cloud 3 kullanıyor. Birkaç sorum var uygulamasından falan ayar gerekiyormu veya driver yüklememiz veya ayar yapmamız gerekiyor mu? Yoksa tak kullan şeklindemi kullanıyorsunuz.
equalizer ayarı yapmıştım galiba bi onun dışında başka bi ayar yapmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom