Arama sonuçları: *

1. P

Ana Konu HK GAMING ÜRÜNLERİ YARDIMLAŞMA

Ben tkl aldım muhtemelen y ile z arasında uyum farklı olmucak sendeki %60 pintscreen kısaltması yazıo o sebeplemi uyumsuz dedin acaba?
  2. P

Kanka bu y ile z yerleri farklı ya klavyeyi ilk taktığında qwertz olarakmı çalışıyor nası kullanıyorsun. Bende almanca düzeni aldımda ne yapmam gerekiyor qwerty olarak kullanmak için. Teşekkür ederim bu arada. 1667736658 Yarım saat düşünüp bunumu yazdın cano daha sana cevap falan yazmam ilkokul...
  3. P

Arkadaşlar bu qwertz alman düzeni versiyondan alan varsa yardımcı olabilirmi bir iki soru sormak istiyorum
  4. P

Annenle babana ver beğenirlerse bende yerim kanka
  5. P

İkimizde kimin neyden bahsettiğini çok iyi biliyoruz canım benim. Hadi sen lokum dağit etrafa.
  6. P

Doğrudur küçük enişte okadar uzunsa çevirde kendinede hediye et ne diyeyim
  7. P

Sağolasın kardeşim küçüklüğümden beri bamya yemiyorum
  8. P

Senin iq nü yerim ben zeki çocuk
  9. P

Burdaki arkadaşlara göre ederi 50tl kanka sonra belki inanırsın falan diye merhametlilermiş gibi 75den teklif veriyolar :) Ülkenin en akıllı arkadaşları bu konuda.
  10. P

Hocam onlar iptallerden düşen ürünler satıcıyla alakası yok
  11. P

Biraz araştırdım haklısınız hocam ben kafayı yemişim 300den satıcam geldiği gibi. Çok teşekkür ediyorum yardımlarınız için.
  12. P

Rezil olmalık bi durum yok 125 dolarlik klavyeyi 1000den aşağı satacak kadar enayi değilim sadece. Varsa aramızda böyle enayiler dilediği platformda dilediği fiyata satabilir :)
  13. P

Tamam kanka amma celallendiniz be :) ben 1000e satarım demedim, 1000den aşagı satıcama hediye ederim dedim mecaz yapmıyorum harbiden hediye ederim. Mx Speed silver switchlerin tanesi alide kaça satılıyo bi bakın isterseniz. Alanların haberi olsun kıymetli bi klavye.
  14. P

Bu almanca düzeni olan klavyeleri taktığımızda direk ingilizce gibimi çalışıyo. Z ve Y harflerinin yeri değişik nası oluyo arkadaşlar kullanan varmı? 1667727224 1000den aşağı fiyata satıcama hediye ederim daha iiyi
  15. P

Durgod k320 speed silver switch kaçtan gider sizce yurt dışında 125 dolar gözüküyor
  16. P

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Hk gamingi cümleten batırdık sanırım. Adamlar amerika amazon avrupa amazon heryerden çekilmiş. Fiyat kıyaslaması yapmak için bakıyordum ara sıra, bugün bakayım dedim kaybolmuş ürünler.
  17. P

❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Hocam bu ihtimali bende düşündüm lakin 10 ürün 20 ürün inceleme için dağıtırsında burdaki maliyet öyle böyle değil. Daha önce zyxel modemler satıldı bi iki parti bu şekilde 50tl'den termos satıldı, mesela dün 600tllik bi termosu 25e aldım. Sonuçta bende mouse falan aldım aynı gemideyiz, düşüncem...
Top Bottom