ChristianSerratos
80+ Silver
hey maşallah. bende aradım bugün 4 tane aynı ürünüm var diye. onaylanmışsa sıkıntı olmaz gelir dediTek koli 7 ürün soruları alayım
satıcı hk gaming değildi o niye batsın ki ki onu geçtim bu çaplı bir şirket 100 500 ürünü bedava dağıtsa bile parasının ufak bir kısmı azalmaz. bedava fıstık gibi reklam yaptılar adamlar çok ufak ücretleHk gamingi cümleten batırdık sanırım. Adamlar amerika amazon avrupa amazon heryerden çekilmiş. Fiyat kıyaslaması yapmak için bakıyordum ara sıra, bugün bakayım dedim kaybolmuş ürünler.
Hocam burdan direkt elinize geliyor. Şu an Türkiye yolunda kısacası bu hafta elinizde olur.Alıntıyı görüntülebenim kargoya ne olmuş
Benimde 4 klavye 2 keycaps geldi. İki kutuydu ama.Tek koli 7 ürün soruları alayım
Hayırlı olsun şanslıyızHocam burdan direkt elinize geliyor. Şu an Türkiye yolunda kısacası bu hafta elinizde olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benimde 4 klavye 2 keycaps geldi. İki kutuydu ama.
Eğer pudingler farklı renklerse veya 3 tane aynı renk yoksa mevzuata uygun sanırım.Tek koli 7 ürün soruları alayım
mz60 daha bir kaliteli duruyor fotoğraflarda ama arada fazla fark yok.Beyler şimdi, gk61 ve mz60 hangisi daha kaliteli ve oyun oynuyorum ben genelde, o yüzden mümkünse baya sessiz olsun istiyorum, bu indirim süresinde satılan hangi klavyeyi önerirsiniz?
Bunu geçiren gümrük memuruna iyi bir fırça atmak lazım, 2 ürünüm 160€ olduğu için geçmemişti.Tek koli 7 ürün soruları alayım