Arama sonuçları: *

• Users: EmreE
  • Order by date
  1. E

Sizce Ezan Türkçe Okutulmalı Mı?

Hiçbir dil bir ötekine tamamen çevrilemez. Ezan evrenseldir. Dünyanın her yerinde arapça okunur. Kur'an veya hadisin arapçası korunmalıdır. Çünkü Türkçesi kişiden kişiye değişir açınız bakınız Kur'an meallerine aynı arapça kelimeler kaç farklı kelime ile dilimize çevrilmiştir.
  2. E

En yakın arkadaşım ile aynı kişiye aşığız. Kahrımdan öleceğim

Knk o da kötü son 1699698809 Hangi tarafa sallayım 1699698869 Çok tecrübe kazandım yine hayat vuruyor kırıyor ama daha gür bitiyor sonunda Yani öyledir herhalde
  3. E

Doğrusun ne diyebilirim dün gece olayın sıcaklığıyla iyice deliye bağladım. Tek o yok koca dünyada
  4. E

Durum tam bu başını dinledim Diyemedim bir şey bana söylediğinde git yaz diyebildim sonra ben de dayanamadım zaten çocukta çok ilerletemedi konuşmayı dedim ben çok rahatsız oluyorum böyle böyle tamam dedi kızı sessize aldı ve senden önemli değil dedi. Teşekkür ettim fakat zaten ben de aşıktım...
  5. E

Bir adım atmazsak kimseyi seçmez gibi zaten 1699684583 Bizim arkadaşlığımız bir kızdan çok daha değerli kimse ötekini kırmaz. Fakat çaresizce beklemek çok canımı yakıyor gece tir tir titriyordum
  6. E

Kanka olay o bozulmaz ne ben ne o o adımı atar ama çaresizce aşkın ellerinden kayması çok acı bir şey 1699684256 1699684309 18 yaşındayım
  7. E

Napcağımı bilmiyorum
  8. E

18k civarı oyuncu laptopu

Öğrenciyim bütçe çok oynamaz maksimum 20 çıkar orta düşük grafiklerde oyunları açsın bataryası uzun gitsin işlemcisi güçlü olsun istiyorum hp victus ryzen 7 5800H 17 k idi alamadım 30 k oldu fiyatı düşer mi sizce önerileriniz neler
  9. E

Bilgisayar açılmıyor

Bende aynı sistem vardı tamamen anakart farklı olabilir ram slotları bozulmuştu bir günde eve geldim açılmadı galiba 1685204185 Ama sen yine de bilgisayarcıya git
  10. E

Birinin senden fazlaca hoşlanması

Ben bu konuda çok kararsızım gece gece uyku tutmadı bunu düşündüm hep sabah gece düşündüğümden farklı düşünüyorum bakalım ne olacak biraz daha zamana bırakacağım gibi eyw reis yorumun için
  11. E

Eyw reis gece gece vakit ayırdıgın içi teşekkürler
  12. E

Bilgisayar açılmıyor

Psudan olabilir belki gün icinde elektrik gidip gelmişse çalışmayan bilgisayarın sorunu ekipmansız zor anlaşılır sen mecbur bilgisayarcıya gideceksin gibi bu arada sistem özellikleri neler
  13. E

Zaten reddettim biraz sinirlendirdi beni bazı durumlar o yüzden kalp kırıklığı oldu bence doğru insan fakat ilişkide iyi gitse bile uzun mesafe ilişkisine dönecek max 2 3 ay sonra
  14. E

Eyvallah reis gece gece zaman ayırdığın için
  15. E

Aga şöyle bişi de var muhtemelen 3 ay sonra şehir değiştiricegim ve son 3 ayın ikisinde bulunduğum sehirde olmaya da bilirim
  16. E

Bilgisayar açılmıyor

Çalışma sesi geliyor mu
  17. E

Selamun Aleykum beyler bayanlar Bi kız beni çok seviyor ben de kızdan hoşlanmadığım için reddecekken kalbini kırdım yanlışlıkla acı çektiğini görebiliyor anlayabiliyorum.Birinin sizi bu kadar sevmesi çok değişik bir duygu yani her an bir şey desem bu iş olacak gibi şuan da bile üzerinden bir ay...
  18. E

Sim karttaki numaralar nasıl silinir ?

Sim karttaki gereksiz numaraları silmek istiyorum rehber silince numara geri geliyor ne yapmam gerek
  19. E

Outdoor Basketbol Topu Önerisi

Şekil şukul benim işim değil ama şut dediğinde etkiledim eyvallah.Hayırlı forumlar :)
  20. E

Outdoor Basketbol Topu Önerisi

Kullandığın bir top mu
Top Bottom