- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bu konuda çok kararsızım gece gece uyku tutmadı bunu düşündüm hep sabah gece düşündüğümden farklı düşünüyorum bakalım ne olacak biraz daha zamana bırakacağım gibi eyw reis yorumun içinMadem sorunlar oldu ve seni farklı ciddi seviyor kız önce gönlünü alarak başlayabilirsin tabi seninde gözün ona kayıyorsa. Ama tamam hallettiniz kavgayı vs konuştu barıştınız beraber olmaya başladınız kız uzak mesafe ne kadar dayanabilecek hocam durmadan yanına tekrar gitmeniz falan gerekecek elbet sorunlar yine çıkacak her zaman yanına gidemeyecek durumlar olabilir. Bence tamamen size bağlı istiyorsanız devam edin ama kız seni zaten çok istiyorsa gönlünü aldığında eskisi kadar kafasına takıcağına pek inanmam. Genelde böyle olur zaten sahip olana kadar baya bi uğraşılır sahip olunca ilk zamanlarda çok iyi gelir sonra artık yavaştan bir olgunluk gelmeye başlar aranıza eskisi gibi davranma huyları değişir tabi hep aynı huyda falan kalan birisiyse pek sorun olmaz kızın karakterine bağlı ama klasik tr kızları genelde böyle oluyor.