En uzağa tüküren kızı alır.kız kimi seçerse artık![]()
Aaksgajsh fato için kavga edilmez ya en azından suzi falan olsa neyse derimdeVs atın kim alırsa o kazanır
Aklıma bu dizi gelir ama kızın sonu böyle olmasın dikkat et
Kanka olay o bozulmaz ne ben ne o o adımı atar ama çaresizce aşkın ellerinden kayması çok acı bir şeyDostluğunuz bir kız için bozulacak ise eğer siz en yakın arkadaş olamamışsiniz demektir
Sal gitsin kız isterse sana gelir zaten adamlığı sen
18 yaşındayımYaş kaç hocam
Kimi seçerse diğeri ona mutluluklar diler geçer delikanlılık bunu gerektirir sizde öyle yapacaksinizdir ama şunu unutma o kız dünyadaki tek kız değil hakkınızda hayırlısı neyse o olsun üzülürseniz elinize hiçbir şey geçmez ama kabullenirseniz çok şey kazanırsınızKanka olay o bozulmaz ne ben ne o o adımı atar ama çaresizce aşkın ellerinden kayması çok acı bir şey
Bir adım atmazsak kimseyi seçmez gibi zatenkız kimi seçerse artık![]()
Kimi seçerse diğeri ona mutluluklar diler geçer delikanlılık bunu gerektirir sizde öyle yapacaksindir veyahut arkadaşın ama şunu unutma o kız dünyadaki tek kız değil hakkınızda hayırlısı neyse o olsun üzülürseniz elinize hiçbir şey geçmez ama kabullenirseniz çok şey kazanırs
Bizim arkadaşlığımız bir kızdan çok daha değerli kimse ötekini kırmaz. Fakat çaresizce beklemek çok canımı yakıyor gece tir tir titriyordumKimi seçerse diğeri ona mutluluklar diler geçer delikanlılık bunu gerektirir sizde öyle yapacaksinizdir ama şunu unutma o kız dünyadaki tek kız değil hakkınızda hayırlısı neyse o olsun üzülürseniz elinize hiçbir şey geçmez ama kabullenirseniz çok şey kazanırsınız