Arama sonuçları: *

1. P

Ajazz 159 pro kac hzde kullanılmalı

2k yeterli 180 hz için.
  2. P

Ajazz 159 pro kac hzde kullanılmalı

Bunun nedeni 8k'yı kullanamıyorsun. 240 hz üstü 4k öneriliyor belki 8khz değerini 540 hz üstünde kullanabilirsin. Ama dediğim gibi 8k'yı direkt hissetmek ve kullanmak bu seviyelerde zor. Sadece senin donanımınla da ilgili değil oyunun desteklediği değerlerde önemli. Yani 8k alsanda 8k...
  3. P

💲 ASGARİ ÜCRET NE KADAR OLUCAK ? 💲 TOPLANTI BAŞLADI !

22000 TL ama çok artmasının ülkeyi bir faydası kalmadı. Kira + market hepsi bu artışa göre artıyor.
  4. P

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

Alamazsın demedim uğraşırsın dedim. Yaşadığım şeyi söyledim sağdan soldan bulduğum bir bilgi değil. Ayrıca 1 ay boyunca beni mağdur etti ve thh sadece kullanılmayan sürenin faturadan düşülmesine karar verildi. Ben bir ayda internetten işimi yaparken asgari ücret üstü para kazanıyorken hiç bir iş...
  5. P

Öneri 🗣️Comnet Para İadesi Nasıl Alınır🟠

Yanlışlıkla Türktelekom felan geçmeyin çoğunluğu devlete ait olduğu için thh kararını bile alamazsınız. Özel firmalara karşı bu kararları almak daha hızlı oluyor.
  6. P

Yardım Aras kargo şubesinin hakareti ne maruz kaldım

Türkiye deki şirketlerde denetim , ceza olmadığı için herkes kafasına göre takılıyor. Normalde bir ticari şirketin temel amacı müşteridir. Müşteri sana hakaret etmediği sürece huyuna gitmeli ve düzgünce açıklama yapmalısın. Ama nerde bizim ticari şirketlerde böyle düzgün görüş. Bakın ben dolu...
  7. P

Elektrik kesintisinden dolayı M2 SSD bozuldu.

Tüketici hakem heyetine verirseniz haklı çıkma ihtimaliniz yüksek. Yüksek voltajda suçlu elektrik dağıtım şirketi oluyor ve bozulan ürünün ücretini karşılamak zorunda kalıyor. Yani diğer arkadaşların söylediği gibi sorumluluk size ait diye bir mevzu yok. Sorumluluk dağıtım şirketine ait . Fakat...
  8. P

Hogwarts Legacy 18 dolara alınır mı

18 dolar baya fazla böyle bir oyun için. Ne kadar evreni severseniz sevin açık dünyada yapacak çok fazla bir şey yok. Hani 20-30 saat için 18 dolar çok iyi değil.
  9. P

Temu Ajazz fare stoğu isteme

Hayır bizdeki tam kuru bilmiyorlar bu yüzden denk gelen fiyatı hesaplayamıyorlar vergi muhabbetinden dolayı.
  10. P

Temu Ajazz fare stoğu isteme

Arkadaşlar fiyat aralığını bilmedikleri için düşükten satışa sundular stok bittiğinde ve girdi , çıktı belirlendiğinde zarar ettiklerini gördüklerinde aynı fiyattan bir daha çıkartmazlar bu ilk defa olan bir şey değil. Çok farklı ürünlerde de aliexpress yada temu gibi yerlerde böyle şeyler...
  11. P

Oyunlarda nesneler geç yükleniyor / drop sorunu

Sen yinede ram'e bir bak teknik servisler çok sağlam olmuyor aynı ürün yollama , yada iki kurcalayıp gönderme gibi.
  12. P

Oyunlarda nesneler geç yükleniyor / drop sorunu

Nesnelerin geç yüklenmesi genellikle ram yada ssd den kaynaklanır. Ram sağlığını kontrol ettiniz mi ?
  13. P

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Hemen karşılama derken dalga mı geçiyorsun ? Türk telekom kaç yıldır bu ülkede hizmet veriyor haberin var mı ? Bu kadar bilgisiz olma araştır öğren. Örneğin uzaya gezi düzenlemek için 55 milyon dolar vereceğine 1 milyon çalışan sayını 2 milyon yapacaksın hizmeti hızlandıracaksın. Türk telekom...
  14. P

SADECE FOTOĞRAF TT Yİ ÖZETLİYOR

Neden 15-20 yıllık altyapı kullanılıyor hiç düşündün mü zeki kardeşim ? Türktelekom altyapı yenilemesi yapmadığı için olabilir mi ? Tüm altyapı telekomdan geçiyor. Bu kadar saçma konuşmayı nasıl başarıyorsunuz çözemiyorum.
  15. P

Yardım Ajazz aj159 apex obsidyen skatez.

Universal-ICE V2 bunu alıyoruz dimi ?
  16. P

Yardım Ajazz aj159 apex obsidyen skatez.

Temuda da birçok seçenek var kalitelimi bilmiyorumda https://share.temu.com/Jmtf1dQVJPA
  17. P

Türkiye-Karadağ Maçı 3-1 Bitti 😭😭

Hakanlık çok bir mevzu yok . En önemli etken zemin , hava şartı sonra da abdulkerimin olmaması . Abdülkerim bu savunmanın bel kemiğiydi samet mili takımın oyuncusu olacak kapasitede değil malesef.
  18. P

Yardım Darmoshark M3S Pro alınır mı?

Benimki düz m3 ilk çıkan seri malzeme kalitesi farklı olabilir fakat ben yıllarca razer, logitech , steelseries mouselar arasında geçiş yaptım click kalitesi malzeme esnekliği bunların yanına yaklaşamaz.
  19. P

Yardım Darmoshark M3S Pro alınır mı?

Darmoshark malzeme kalitesi çok dandik bir mouse. Ayrıca dongle bile ayrı olarak satılıyor. Direkt olarak kullananlar yorum yapsa tabii ki daha doğru fakat bende düz darmoshark m3 var ve hayatımda gördüğüm en dandik malzemeye sahip olabilir.
  20. P

Fiber İnternet Mücadelesi: İmkânsızı Başarmak! 4 Aylık Serüven!

Aman diyim vergi tarihini kaçırmayın bir bakmışınız evinizde haciz elinizde kelepçe . Biliyorsunuz maliye bakanımız bu konularda çok hassas. Hani milyar TL vergi borcun felan varsa çok önemli değilde 400-500 TL borcun varsa adamın ümüğüne yapışırlar. Özelliklede işsiz vergisi olan Gss primi...
Top Bottom